2777
2789

هروز با شلنگ میگیره کوچه میشوره بالا پشت بوم رو همش آب میگیره میشوره خیلی آب مصرف می‌کنه الان زنگ زدم گفتم پیگیری کنید فامیلی خواست گفتم ولی میترسم از من اسمی ببرن میکننه بگن کار کی بوده

مگه اسمتو میدونه که بگه 

بعد چرا باید بگه مگه گاوه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالشون که اب دارن واقعا کی فکرشو میکرد یروی ارزوی اب داشته باشیم

ما که ابا هروز میره اخرشب میاد زندگی خیلی سخت شده😌😌

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

این کوچه همه همو میشناین بگی فلان آدم سریع میفهمن کیه ولی میترسم که طرف بگه کار فلانی بود

نههه اصلا نمیگن میپرسن که ثبت کنن

خیالت راحت کار خوبی کردی زنگزدی

❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤

خوب گفتی و خدا مرگی به اون بده که تو این بی ابی شستن کوچه برات مهم نباشه

والا قبل هم خواستم گذارش بدم ولی گفتم شاید نکرد 

میبینم نه کوچه هر روز میشوره بابا کم آبی مردم زاهدان و بلوچستان آب ندارن بخورن اینا هدر میدن