2777
2789
عنوان

یه نظرتون برم مشاور کنکور بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست
یه سوال بچه های دندون یا پزشکی چند روز در هفته کلاس دارن

دندون نمیدونم فکر کنم۴ تا ۵ روز ولی پزشکیا بنده خداها همیشه کلاس دارن و درس میخونن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ساعت چند تا چند ؟

ساعت مشخص که نداره عزیزم مدرسه که نیس دانشگاس

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من خودم لیسانس دارم من علوم پایه خوندم خودمسه روز در هفته از هشت تا پنج کلاس داشتم خواستم ببینم‌بقیه ...

فکر کنم علاقه داری

عزیزم میخوای زود به درامد بالا برسی و درسا راحت باشن دندون یا فیزیو اگه میتونی بخون

فکر کنم علاقه داریعزیزم میخوای زود به درامد بالا برسی و درسا راحت باشن دندون یا فیزیو اگه میتونی بخو ...

نه زیادم علاقع ندارم 

خودم شغل دارم 

فقط خواستم ببینم چطوریه اوضاشون 

من از پزشکی و پرستاری و...... متنفرم

نه زیادم علاقع ندارم خودم شغل دارم فقط خواستم ببینم چطوریه اوضاشون من از پزشکی و پرستاری و...... متن ...

بهت حق میدم واقعا سخت و پر استرسن

منم دوست دارم یه شغل تمیز و آروم داشته باشم