2777
2789
عنوان

تو تعارف اینا ضعیفم

51 بازدید | 7 پست

برا همکلاسیم کتاب گرفتم بعد مجبور شدم با پیک اسنپ بفرستم کلی خواهش کرد ک شماره حساب بفرس چیکار کنم چی بگمم🫤

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعارف کردن که راحته یسری جملات تکراری هستن یاد میگیری  میگی

بفرس بگو قابلی نداشت عزیزم یا عجله ای نبود و اینا

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

تعارف کردن که راحته یسری جملات تکراری هستن یاد میگیری میگیبفرس بگو قابلی نداشت عزیزم یا عجله ای نبو ...

نه اینکه کجا باید اصرار کنم کجا باید نکنم رو میگم 

مثلا سریع شماره کارت بفرستم فک نکنن پول ندارم یا خسیسم

نه اینکه کجا باید اصرار کنم کجا باید نکنم رو میگم مثلا سریع شماره کارت بفرستم فک نکنن پول ندارم یا خ ...

نه من هیچ وقت واسه ادم های صمیمی سریع نمیفرستم وقتی اصرار کردن میفرستم 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نه من هیچ وقت واسه ادم های صمیمی سریع نمیفرستم وقتی اصرار کردن میفرستم

اها منم بزارم ساعت ۵ و ۶ بفرستم؟

صب ساعت ۱۰ بود کلی خواهش کرد ک بفرس

اها منم بزارم ساعت ۵ و ۶ بفرستم؟صب ساعت ۱۰ بود کلی خواهش کرد ک بفرس

نه بفرست اشکالی نداره فقط همین بگو قابلی نداشت و اینا