2777
2789

البته استثنا هست یکی هست همسرش مرد خوب و حامی و مهربونیه که زندگی برای همسرش میسازه همدمش میشه و اون زن خوشبخترین میشه 

اما یکی مث من که ی همسر بی بخار بی محبت ننه دوست افتاده گردنش تو 17سالگی که ده یازده سال هم اختلاف سنی دارن و اقاهه خانمو اصلا نمیفهمه تازه خونه هم نداریم و با ننش زندگی میکنیم که عین عزراییل حواسش به همه چیم هست درست تو جهنمه و این میشه که زنی میشم با موهای سفید در 22سالگی 

راضی به ازدواج نبودم بدون اطلاع من مراسم خواستگاری گرفتن از مدرسه اومدم  مادرم ی طناب انداخت گردنش شب خواستگاری گفت آبروی ما رو ببری خودمو میکشم این شد که عین خر تو گل گیر کردم 

نمیتونی جدا بشی ؟ بچه داری ؟؟ 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ربطی نداره 

مهم انتخاب خوب هست که چشم باز انتخاب کرد 

سر هوا هوس و پز دادن به فامیل نباشه 

خیلی ها موفق ن چون زود ازدواج کردن 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا کجا برم خونه پدرم عین جهنمه اره دارم

شوهرت چه بدی داره چی اذیتت می‌کنه تو این زندگی ؟ 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ربطی نداره مهم انتخاب خوب هست که چشم باز انتخاب کرد سر هوا هوس و پز دادن به فامیل نباشه خیلی ها موفق ...

بچه زیر ۲۰ سال چه می‌دونه معیار چیه چشم باز چیه 

الان به جوری شده دخترا خودشون دیگه میبرن و میدوزن و دلشون میخواد ازدواج کننن!! 

الان برو یقه مامانت رو بگیر 

بگو بی خود کردی وقتی نمیتونستی یه لقمه نون خرج منو بدی دنیا اوردی،،،،، که مثل گوشت قربونی بندازیم دست مادرشوهر و شوهر تو یه خونه زندگی کنم!! 

من بوذم اسمش رو تا ابد نمیاوردم!! 

بچه زیر ۲۰ سال چه می‌دونه معیار چیه چشم باز چیه

پشت کوهی ها نگفتم ، اونایی که باهوش‌ن

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

ربطی نداره مهم انتخاب خوب هست که چشم باز انتخاب کرد سر هوا هوس و پز دادن به فامیل نباشه خیلی ها موفق ...

کسی که نهایت جایی که رفته مدرسه بوده چی راجب ازدواج میدونه دقیقا؟؟

کاربری ۴ اممممم😑

شوهرت چه بدی داره چی اذیتت می‌کنه تو این زندگی ؟

اصن خوبی نداره که تعریف کنم ولی ننه خودش  و جاری و خار شوهر همه تو زندگی دخالت میکنن اصن همشون ی پا شوهرن بدون اجازه مادرشوهرم تو خونش نمی تونم تکون بخورم فک کن هر روز تو خونه با روسری دامن بلوز بلند باشی