2777
2789
عنوان

چرا نمیخوایم باهم در صلح باشیم😕

57 بازدید | 4 پست

خود من شخصا همهههه جور آدمی از هر قشر و سنی دور و برم دیدم و باهاشون گفتگو داشتم

خداروشکر همیشه طرف مقابلم شخص محترمی بوده اگر صحبتی میکردیم و جایی اختلاف نظر داشتیم محترمانه بیان میکردیم

ولی اینجا چی؟

اصلااااا یجوری بهم دیگه میپرن انگار طرف مقابلشون یه قاتل زنجیره ایه

طرف دهه هشتادیه از زور چی از (خیلییییی ببخشید) عقده ی چی هی انقدر توهین میکنید اول میاید کلی حرف بار دهه هشتادیا میکنید بعدم تا یه جواب میدن میگید ای وااای دیدید اینا چقدر بی ادب و بی تربیتن؟

دعوای بین دهه ها واقعا یعنی چی

اینو بگذریم دعوای های قومیتی ،دعواهای اعتقادی و...هم باید بهش اضافه کنیم 

طرف اصلاااا آتئیسته ، به شما ربطی داره؟

به منجی اعتقاد داره ، بازم به شما ربطی نداره!

و و و .....

انقدر به جای دنبال اختلاف بودن دنبال اشتراکات باشید 

بخدا هممون از یه خاکیم

خودت جواب خودت دادی گل در جمله اول همه یا نمیخوان، یا مثل شما فکر نمیکنن یا اصلا نمیتونن و توانایی ش ...

مسئله اینه مثلاااا شما الان توانایی نداری یا از یک سری افراد خاص خوشت نمیاد خب نباید اصلا باهاشون همکلام بشی

اینکه توهین کنی به طرف مقابل به دور از انسانیت هست و حق مسلم احترام به افکار رو از طرف مقابل گرفتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر بیشتر کاربرهای نی نی سایت اکثر اطرافیانشون حسود هستن و‌ عقده ای 

فقط خودشون تو جمع فامیل و دوستان و‌خانواده شوهر خوب هستن😂

والا منم با همه رابطه ام خوبه شش تا جاری دارم تا حالا یکبار فکر نکردم حسود هستن یا فتنه انداز 

با کل فامیل پدری و مادری رابطه ام خوبه 

با دوست و‌همکار و همسایه هم همینطور 

از نظر بیشتر کاربرهای نی نی سایت اکثر اطرافیانشون حسود هستن و‌ عقده ای فقط خودشون تو جمع فامیل و دوس ...

باور کنید نصفشون خودشونم مقصر هستند اما متاسفانه اکثر افراد عادت کردن فک کنن بقیه بدن😑