2777
2789
عنوان

برنامه های زندگیمو بر مبنای ازدواج نکردن چیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست

ارده شدنیه ولی خب از یه سنی به بعد ادم حس پوچی بهش دست میده بدون همسر و فرزند چون بنظرم یه نیاز فطریه نمیشه جایگزینش کرد .

اگه موقعیت خوب و ادم درست با خانواده درست سر راهت قرار گرفت که بهش فکر کن اگه نه هم که مجردی خیلی بهتره تا ازدواج با یه ادم نادرست و یه عمر پشیمانی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارده شدنیه ولی خب از یه سنی به بعد ادم حس پوچی بهش دست میده بدون همسر و فرزند چون بنظرم یه نیاز فطری ...

همون چون آدم خوب نیست این تصمیم گرفتم دیگه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
باشه خواهر دعوام نکن حالا 😅میخوام ببینم شدنیه یکی تا همیشه مجرد بمونه

شرکت شوهرم دختر مجرد توی امور مالیه متولد ۶۸ هست .خونه سازمانی و ماشین  بهش دادن با حقوق عالی . با مادرش زندگی می‌کنه . یکی بخواد میشه اما گاهی مسیر رو اشتباه میریم. مثل من که رشته به درد نخوری انتخاب کردم و عمرم حرومش شد . امیدوارم شما موفق باشی

آره شدنی هستولی باید به آینده خیلی دور و پیری و میانسالی و تنهایی و بیماری .... خیلی فکر کنی

قطعا اذیت کنندست 

ولی خب تنهایی بهتر از یودن با آدم بدرد نخوره

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

اگه آدمی که کاملا باهات اوکی‌بود از هر لحاظ و از لحاظ روانی و اخلاقی اوکی‌بود ازدواج کن 

وگرنه صرف این که «همدم» داشته باشی ولی با یه آدمی خوب نیست ازدواج کنی کار بیهوده‌ایه

میشی آدمی که تنها نیست ولی روان خوبی نداره

تو بخواهی می شود🌱

خدا قوتت بده 😂😂😂😂

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اگه آدمی که کاملا باهات اوکی‌بود از هر لحاظ و از لحاظ روانی و اخلاقی اوکی‌بود ازدواج کن وگرنه صرف ای ...

همین دیگه منم همینو میگم 

چون آدم خوب نیست چنین تصمیم گرفتم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘