2777
2789
عنوان

برنامه های زندگیمو بر مبنای ازدواج نکردن چیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارت درسته 

یه تاپیک دارم جزو اخرین تاپبکامه .اسمش "موفقیتم رو مدیون دوری از گناه میدونم "دوست داشتی بخون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

این حرفا تاریخ انقضاش تا وقتیه که زیر سی نهاااااااایت خونه پرش 35 هستی 

توی مسیر رشد خودت باش این بین با آدم درست که تو رو برای رسیدن به هدف هات حمایت کنه ازدواج کن 

دید صفر و صدی آدمو به فنا میده 

همه پسرا بدن ؟ نه که همه دخترا خوبن 

خوب و بد همیشه هست مشاوره پیش از ازدواج رو برای همین گذاشتن دیگه 

بخوای از توی کافه با رد و بدل کردن دل و قلوه بدون دخالت مغز شوهر انتخاب کنی بله حرفت درسته 

یا هر ننه قمری اومد خواستگاری بدون مشاوره و بررسی و تحلیل بله بگی بله حرفت درسته ولی همه که مشکل ندارن بین آدم های مشکل دار کلی آدم سالم و خوب پیدا میشه 

آدم از یه جایی به بعد مخصوصا سی به بعد تمایل داره یه آدم امن کنارش باشه ، یکی که توی مسیر سرعت رشد و پیشرفتش رو بیشتر کنه  ، توی سختی های زندگی کنارش باشه حمایت های عاطفی و روانی بگیره ، تمایل به فرزند هم ممکنه پیش بیاد که قطعاً محدودیت زمانی داره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

این حرفا تاریخ انقضاش تا وقتیه که زیر سی نهاااااااایت خونه پرش 35 هستی توی مسیر رشد خودت باش این بین ...

راستش حرفات برام یه جور تلنگر بود

ولی من بدبین شدم بدجورررررر

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
باشه خواهر دعوام نکن حالا 😅میخوام ببینم شدنیه یکی تا همیشه مجرد بمونه

یعنی توی اطرافیانت ندیدی 

ماکه خیلی داریم 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

راستش حرفات برام یه جور تلنگر بودولی من بدبین شدم بدجورررررر

به این میگن خطای شناختی تعمیم افراطی 

یه پسر دو پسر سه پسر چهار پسر ده پسر دیدی بد بودن  

مغز حوصله تحلیل زیاد نداره ، میگه خب ده تا بد بودن پس کل پسرا بدن 

در حالیکه اون پسر بد که تپه نریده نذاشته با بالشش نخوابیده که ، رفته با یه دختر خوابیده 

قدیم پسرا میخواستن کثافت کاری کنن میرفتن دنبال دخترای پولی الان دیگه وضع بدتر شده اسمشو گذاشتن ازدواج سفید اسمشو گذاشتن روابط پاتنری دخترا رایگان بدون اینکه قراردادی نوشته بشه و حق و حقوقی تعیین بشه بدون اینکه پسر رو به زحمت بندازن برای تامین زندگی.  با پسرها میخوابن بدون اینکه امنیت بودن و موندن بگیرن و جالبه اسمشو گذاشتن نیاز جنسی 

میل جنسی یک نیاز نیست که لازم باشه حتما و فوری برطرف بشه  ، کلمه نیاز یعنی موضوعی که اگر تأمین نشه بقای طرف به خطر بیفته مثل غذا مثل پوشاک مثل مسکن ، امنیت 

الان دیگه دختر پسر بدون اینکه برای حریم بدن شون احترام قایل باشن خدمات جنسی رایگان به هم میدن همین باعث شده خیانت آسون تر بشه تنوع طلبی زیاد بشه ، پایداری روابط کم بشه ، مقایسه و رفتار های سمی زیاد بشه و بدتر از همه بیماری های جنسی به شدت زیاد باشه الان متأسفانه آمار بسیاری داریم از دخترای 14 سال به بالا که مبتلا به تنوع بسیار بالا از HPV هستن 

با یه رابطه جنسی اشانتیون روش زگیل تقدیم می‌کنن به هم ، اگه چند نوع خطرناکش رو مبتلا بشن یعنی سرطان رو از سن کم به خودشون هدیه میدن 

می‌دونی چی می‌خوام بگم ؟ واقعیت اینه که به همون میزان که پسر بد داریم دختر بد هم داریم

حالا یه سوال 

تو بدی ؟ نه 

پس به همون مقدار که تو برای خودت مرز و حریم قائلی پسر هایی هم هستن که مرز و حریم دارن 

برای همین میگم باید مشاوره پیش از ازدواج جدی گرفته بشه و با دو جلسه سر سفره عقد نشینی 

ازدواج کافه ای و سراسر هورمون به کل حذف بشه 

خانواده ها نقش پررنگ توی ازدواج داشته باشن 

قبل ازدواج به دل نشستن و جذابیت باید و حتما وجود داشته باشه ، ولی عشق آتشین تا قبل از مشاوره و قطعی بودن همه چیز نه

عشق کار رو خراب می‌کنه قوه تفکر رو تعطیل می‌کنه 

ولی وقتی با تفکر انتخاب کنی به ازدواج به چشم یک قرارداد نگاه می‌کنی نه رفتار هورمونی 

می‌دونی باید خانواده ش رو بررسی کنی نخاله نباشن 

نه اینکه کلی با پسره بری بیای خدمات جنسی بدی بعد خانواده بیان مخالفت کنن و پسره بذاره بره  

بررسی می‌کنی پسره دستش به دهنش برسه 

جنم کار داشته باشه 

اخلاق خوب داشته باشه 

هم کفو باشین 

به رشد و شکوفایی و آموزش اهمیت بده 

اهل مشاوره اومدن باشه 

اهل گفتگوی منطقی باشه 

اهل تفکر نقاد باشه 

هزاران رفتار رو بدون دخالت هورمون بررسی می‌کنی یه قرارداد ازدواج خوب می‌بندی دیگه تا آخر عمر یه زندگی آروم همراه با یه شریک عاطفی و روانی خوب به خودت هدیه میدی 

اینجا میای از کسایی که ازدواج سالمی نداشتن مشاوره میگیری بهت میگن آره ازدواج نکن ولی واقعیت اینه که ازدواج مثل هر تصمیم مهم دیگه ای نیازمند آموزش دیدن و بلد بودنه وگرنه هر ازدواجی پتانسیل به گند کشیده شدن داره 

حالا اگر بلد باشی درست انجامش بدی مثل تصمیم درستیه که برای انتخاب رشته ت گرفتی ، مثل تصمیم درستیه که برای حرفه شغلیت گرفتی مثل تصمیم درستیه که برای قدم های مهم دیگه زندگیت گرفتی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به این میگن خطای شناختی تعمیم افراطی یه پسر دو پسر سه پسر چهار پسر ده پسر دیدی بد بودن مغز حوصله تح ...

اها ممنون از اینکه انقد با حوصله توصیح میدی 

الان که داشتم حرفاتو میخوندم راستش حس کردم عیر منطقی فکر میکردم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘