ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8624 عنوان چرا تو این دنیا 74 بازدید | 8 پست همه با من لجنمن واقعا آزارم به کسی نرسیده اما بازم همه با من بدن واقعا از آدما خسته شدم عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔 1404/09/11 | 11:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8624 منم هیچ کس ازم خوشش نمیاد همه از من بدشون میاد نه زشتم نه بد اخلاقم عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8931 تازه فهمیدم چه مرگشونه عزیز منخوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8624 تازه فهمیدم چه مرگشونه عزیز منخوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند والا من خوبی بیش از حد هم نمیکنم ببین رفتارم همیشه متعادل چه تو مدرسه چه دنیای بیرون همه تبعیض قائل میشن بین من و بقیه عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8931 والا من خوبی بیش از حد هم نمیکنم ببین رفتارم همیشه متعادل چه تو مدرسه چه دنیای بیرون همه تبعیض قائل ... خب همین دیگه هر وقت ناراحت شدی نشون بده ناراحتی هر وقت کسی بدی کرد اعتراض کن از وقتی که شروع کردم به این کار مردم باهام بهتر شدن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8624 خب همین دیگه هر وقت ناراحت شدی نشون بده ناراحتی هر وقت کسی بدی کرد اعتراض کن از وقتی که شروع کردم به ... انجام میدم اما نشده عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8624 خب همین دیگه هر وقت ناراحت شدی نشون بده ناراحتی هر وقت کسی بدی کرد اعتراض کن از وقتی که شروع کردم به ... شاید مشکل از منه عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔