2777
2789
آره کم و بیش می‌دونم.یکیشم تمرکز نداشتن تو درسه

آره

ما توی فامیل بچه داشتیم که حتی عادی راه نمی‌رفته. مادرش میگه آرزو داشتم ببینم جفت پا نمی‌پره و به جاش قدم برمی‌داره. 

بزرگ و کوچیک از دستش آسایش نداشتن. بعد دکتر میگفت بیش‌فعال نیست. توی مدرسه به شدت آروم و درسخوان و باهوش بود.

[QUOTE=402916632]من انقدر شدید بود که دوسال نتونستم برم مدرسه و وقفه تحصیلی گرفتم الان توی ۱۹ سالگی تازه کلاس دوازده ...[/QUOTE

از پدر مادرت چه انتظاری داشتی ؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهما توی فامیل بچه داشتیم که حتی عادی راه نمی‌رفته. مادرش میگه آرزو داشتم ببینم جفت پا نمی‌پره و به ...

من شیطنتش رو تحمل میکنم ولی تو درساش اذیتم

لطفاااااا درخواست ندین🙏

تمرکز و توجه نداره یا علاقه؟

تمرکز و توجه نداره زود خسته میشه زود حواس‌پرت میشه تنها نمیتونه بخونه.موقع توضیح دادن من هم با دستش ور می‌ره با چیزی که نزدیکشه ورمیره

لطفاااااا درخواست ندین🙏

بله داروی فنوباربیتال مصرف میکردم که همیشه بیش فعال بودم بخاطر همین تو مدرسه هم خیلی مشکل داشتم

وضعیت درسات چطور بود؟دارو اثر نمی‌کرد آروم بشی؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏

وضعیت درسات چطور بود؟دارو اثر نمی‌کرد آروم بشی؟

علت بیش فعالی همین دارو بودش در سن ده سالگی دکتر دارو رو تغییر داد دیگه این دارو رو مصرف نکردم بیش فعالی من خوب شد

درس هم تا زمانی که بیش فعالی داشتم همیشه باید شیطونی میکردم زیاد نمی تونستم یه جا بشینم درس بخونم

علت بیش فعالی همین دارو بودش در سن ده سالگی دکتر دارو رو تغییر داد دیگه این دارو رو مصرف نکردم بیش ف ...

یعنی داروی قبلی یا اثر نمی‌کرده یا بیش فعالیت رو شدید تر مییکرده؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏

یعنی داروی قبلی یا اثر نمی‌کرده یا بیش فعالیت رو شدید تر مییکرده؟

میگم دلیل اینکه من بیش فعالی داشتم مصرف این دارو بودش

از وقتی که این دارو رو مصرف نکردم بیش فعالی هم تموم شد

میگم دلیل اینکه من بیش فعالی داشتم مصرف این دارو بودشاز وقتی که این دارو رو مصرف نکردم بیش فعالی هم ...

کلا دارو نخوردی؟یا داروت رو عوض کرد؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏