2777
2789
عنوان

یکی از آشنا هام سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 186 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar‍ من حرف بدی نزدمفقط گفتم سطان کشندس میمیره

لطفا نوع ادبیاتتون درست کنید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@niniyar‍ من حرف بدی نزدمفقط گفتم سطان کشندس میمیره

کی گفته سرطان کشندست یکی از اقواممون گرفت یه سال درگیر بود الان کاملا خوب و سالمه 

دوستمم گرفت اونم خوب شد از منم سالم تره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نگران نباش من پلاکت ۱هزارم دیدم و بستری شدم و درگیر بودم ۶۵هزار خوبه خطرناک نیست خیلیاگه پیوند بخوره ...

۶۵۰۰۰ نیست

شیش هزاره

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته سرطان کشندست یکی از اقواممون گرفت یه سال درگیر بود الان کاملا خوب و سالمه دوستمم گرفت اونم خ ...

قرار شد حرف نزنم دیگه

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

کی گفته سرطان کشندست یکی از اقواممون گرفت یه سال درگیر بود الان کاملا خوب و سالمه دوستمم گرفت اونم خ ...

الهی شکر ممنونم ازتون

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۶۵۰۰۰ نیستشیش هزاره

بله میدونم من بخشی که بستری بودم معمولا بیمارای سرطان خون بودن یا کلا مشکلات خونی و هممونم مشکل پلاکتی داشتیم

نگران نباشید از عوارض شیمی درمانیم هست