2777
2789
عنوان

با این اقوام روشن فکر شوهرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 95 پست
اره خوب پنهانی بودن الان رو اوردن و با افتخارم انجام میدن تازمانی که درخفا بود ما مشکلی نداشتیم اما ...

شما نرین.. هرکیم هرچی میخواد بگه.. بچه هاتون هم بزرگ بشن کنجکاو میشن میرن سمت این چیزا اما مهمه که نزارین از شما پنهون کنن و قایمکی معتاد این کارا نشن

کسی لایکم نکنه

شما نرین.. هرکیم هرچی میخواد بگه.. بچه هاتون هم بزرگ بشن کنجکاو میشن میرن سمت این چیزا اما مهمه که ن ...

اول باید من مسیر درست رو برا بچه هام روشن کنم .خوب و بد رو جلوش بزارم در اخر هم خدا نکنه نمیزاریم راه اشتباه بره 

فعلا که خدا رو شکر ۱۰ سالشه و واجباتشو انجام میدا حجابشم در حد معمول حفظ میکنه درصورتی که هیچ کدوم از دوستاش اینطور نیستن  و ماهم بهش سختگیری نمیکنم 

باورت ممکنه نشه ولی اون به ما بیشتر سخت میگیره .مثلا میگه مامان چرا چادر نمیزنی یا باید برام چادر بدوزی بهش میگم نیاز نیست کوچیکی منم با چادر راحت نیستم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول باید من مسیر درست رو برا بچه هام روشن کنم .خوب و بد رو جلوش بزارم در اخر هم خدا نکنه نمیزاریم را ...

شما هرکاری کنی بچه یاد میگیره.. کار خوبی میکنی سخت نمیگیری.. منم دوستی دارم که چادریه.. به دخترش سخت نمیگیره اصلا حتی بهش گفت دوست داری برو حجابتم بردار.. دخترشم کنجکاو ی مدت بی حجاب گشت ولی دو سال بعد باز خودش با میل خودش چادر پوشید و بعد اون کلا چادری موند

کسی لایکم نکنه

شما هرکاری کنی بچه یاد میگیره.. کار خوبی میکنی سخت نمیگیری.. منم دوستی دارم که چادریه.. به دخترش سخت ...

من خودم چادری نیستم 

ایندفعه خانواده مادری شوهرم مذهبین .اونا بچه های کوچیکشونو مجبور میکنن چادر بزنن .من با اینم موافق نیستم دخترم اونا رو میبینه دلش میخواد چون رفت و امدمون با اونا پابرجاست 

بهش میگم هیج کاریو از رو تقلید نباید انجام بدی 

ولی اگر خودش دوست داشت میزارم بزنه بزرگتر شد بلاخره اونم اختیار داره عقده نشه تو دلش. 

دیگه بچه رو تو هر جمعی ببری با هرکی نشست و برخواست کنی از اونا رنگ میگیره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حالا اینا رو میگید که همه به شما حق بدن و تشویقتون کنن؟ قاعدتا کسی کشیدن مواد رو تایید نمیکنه. اما پوشش هر کس به خودش ربط داره. قلیون کشیدن هم بله برا ریه مضره. مهمانی بزرگسالان هم برای کودک و نوجوان قاعدتا مناسب نیست. حالا با هر پوششی

حالا اینا رو میگید که همه به شما حق بدن و تشویقتون کنن؟ قاعدتا کسی کشیدن مواد رو تایید نمیکنه. اما پ ...

فعلا که خیلیا حق دادن .مهم هم نیست اینجا حق بدن یا نه تو زندگی خودمون هم بعضیا حق میدن و همه اونوریا که باهاشون شرکت نمیکنیم حق نمیدن واسه همین کنایه میپرونن

کار فقط به پوششون ندارم بلکه پوشش فقط شروع و استارتی بود برای نمایان کردن همه کاراشون اگر فقط بحث پوشش بود تحمل میکردیم 

و تو اون مهمونی هم همه رده های سنی دعوت میشن .من برا چی برم دورهمی و خوشگذرونی بدون بچه هام .اگر قرار باشه بدون بچه هام برم بخاطر چهارتا ادم که خوشمم نمیاد  اصلا برا چی برم .ادم خیلی جاها رو بخاطر دل بچه ها شرکت میکنه بلاخره بچه ها هم باید تو اجتماع باشن و تو جمع کودک و نوجوان هم هست .دیگه این جمعا هم مثل عروسیا نکنید قرار باشه دورهمی بچه ها رو هم نبریم .خیلی جاهای دیگه میبریم و مشکلی هم نیست چون بزرگسالانشون مودب هستن