2777
2789
عنوان

رفتم سونو گفت صفرا پر سنگه کبد یک هم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست

اسی علایمتون چی بود برای صفرا و کبد که به دکتر مراجعه کردین میشه جواب بدی عزیزم برام مهمه ؟؟؟🙏🙏

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

آب انار و. رب انار طبیعی. روغن زیتونی که از طریق سنگ گرفته شده برای از بین بردن سنگ صفرا خوبه . البت ...

اون برای اونموقع هست که سنگ هنوز سفت نشده حالت ژله ای رو داشته باشه اگه سفت شده باشه و بزرگ و کیست نداشته باشه فقط رژیم باید گرفت تا زمانی که اذیت شد باید جراحی کنه اونم مثل قدیم نیست شکم پاره کنن با سه تا سوراخ درش میارن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابام کلی دارو ردیف کردن براش چند ماه خورد هیجی ب هیچی اخر رفت دراورد تو تلویزیون هم ک عمل هارو نشون ...

اتفاقا راه حل داره.  باید بره پیش یه شخصی که از نظر تخصص عالی باشه در طب اسلامی‌و .... .  خاله ام در آورد  پیشمان شد چون بعد از عمل متوجه شد راه درمان  برای سنگ صفرا هست.  البته به خود شخص بستگی داره کسی اصلا اعتقاد ندارن. یا کلا درست  راه درمانهای که بهش میگن انجام نمیده. اصلا جواب نمیگیره. مادر بنده  رومانتیسم داشت با  راه حلهای درمان شد.  البته اگه به دکترهای مدرنه بهت میگن اصلا درمان نداره و باید  تا آخر عمرت قرص. بخوری.  مادرم وقتی دید با خوردن قرص  روز به روز بدتر میشه یه جای اینکه بهتر بشه . دنبال  راه حل از طریق طب اسلامی و سنتی .. رفت و از طریق اون طب در مان شد.   مادرم چند سال که قرص‌ها را قطع کرده و اصلا دکتر نمیره  البته این  در   خوردن همیشه  رعایت می‌کنه. یعنی می‌دونه چی بخوره و چی نخوره و چی بعدش بخوره.

اتفاقا راه حل داره. باید بره پیش یه شخصی که از نظر تخصص عالی باشه در طب اسلامی‌و .... . خاله ام در ...

شاید اگه شن باشه و ریز بشه کاریش کرد ولی سنگ ۲،۳ سانتی هیچ جوره برطرف نمیشه گلم باید دراری

اون برای اونموقع هست که سنگ هنوز سفت نشده حالت ژله ای رو داشته باشه اگه سفت شده باشه و بزرگ و کیست ن ...

اینو وقتی می‌ره پیش یه شخصی که از نظر تخصص. زیره. بشه در طب اسلامی و.. باشه  اول  ازش می پرسه و بعد از ش سونوگرافی میخواد باید نشون بده . اون شخص بهش میگه می‌تونه درمان بشه یا نه ؟ چیزهای در مورد آب انار و رب انار گفتم نظر شخصی خودم هستش.  

شاید اگه شن باشه و ریز بشه کاریش کرد ولی سنگ ۲،۳ سانتی هیچ جوره برطرف نمیشه گلم باید دراری

عزیزم. شاید باورت نشه .  یکی از فامیلهای ما سنگ بزرگی توی کلیه اش بود . اون هم بهش گفتم باید عمل کنی و گرته کلیه آن نابود میشه. عمل نکرد.  رفت دنبال راه حل. از طریق طب سنتی و اسلامی پیش یه شخص زیبره که تخصص. عالی داره.  خوب فامیلمون درمان شد و سنگ بزرگی که توی کلیه اش بود. پودر شد. و  از طریف ادارا از بدن دفع شد. البته بستگی به شخص داره آیا شخص تحمل  اصلاح سبک  غذایی داره و آیا چیزهای که بهش میگن درست انجام می ها با نه ‍؟ اگه همه رو مو به مو دقیق انجام بده خوب میشه .

اینو وقتی می‌ره پیش یه شخصی که از نظر تخصص. زیره. بشه در طب اسلامی و.. باشه اول ازش می پرسه و بعد ...

اها ممنون

منم تجربه ای که سر مادر کسب کردیم گفتم‌ اخه بعد متوجه شدن با دکترین هردو طب صحبت کردیم گفتن فایده نداره چون از حالت ژله ای خارج شده برای همین رژیم فعلا بگیره اگه اذیت کرد عمل کنه بعدشم تو رژیم باشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم. شاید باورت نشه . یکی از فامیلهای ما سنگ بزرگی توی کلیه اش بود . اون هم بهش گفتم باید عمل کنی ...

عزیزززم کلیه با صفرا فرق داره سنگش، مال کلیه اره راه حل داره ما الان در مورد صفرا حرف زدیم😬😬😬

اما. پدرم چون اصلا.  نه به طب سنتی و... اعتقاد داره و نه به طب شیمیایی.  هر چی بهش میگن انجام نمیده بردیمش پیش یه شخصی که تخصص عالی و زبره است در   طب سنتی  و اسلامی بهش گفت اگه اینها درست انجام بدی مو به مو دقیق انجام بدی کلا. دیابت درمان میشه . پدرم اصلا انجام نمی ه چ  میگه نمی تونم خودم از خوردن برخی غذاها منع کنم.  یکی از دوستهای برادرم  مادرش از طریق راه همین طی سنتی اسلامی . درمان شد  تونست  دیابتشو کامل رفع کنه و الان دیگه دیابت نداره. عزیزم.

عزیزززم کلیه با صفرا فرق داره سنگش، مال کلیه اره راه حل داره ما الان در مورد صفرا حرف زدیم😬😬😬

میدونم . دارن میگم بعد میگم کلا به دکترهای مدرنه به همه میگن باید عمل کنی .خاله ام سنگ صفرا داشت و دکتر مجبور شد  صفراش برداره و  بعد از عمل پشیمون شد. 

میدونم . دارن میگم بعد میگم کلا به دکترهای مدرنه به همه میگن باید عمل کنی .خاله ام سنگ صفرا داشت و د ...

والا من ک نه دیدم نه شنیدم صفرا سنگش درمان داشته باشه چون یه درد خیلی شدید و بدی داره نمیشه که یه سال بشینی درد تحمل کنی ک ایا بشه با دارو گیاهی درمان بشه ایا نشه 

اگه درد نداشته باشه و سنگاش ریز باشه شاید بشه با دارو گیاهی کنترل کرد

ولی در شرایط بحرانی نمیشه وگرنه ادم ک خوشی نزده زیر دلش خودشو بندازه زیر دست این دکترا معمولا ادما مجبور بشن عمل میکنن یا اگه درد شدید داشته باشن

والا من ک نه دیدم نه شنیدم صفرا سنگش درمان داشته باشه چون یه درد خیلی شدید و بدی داره نمیشه که یه سا ...

عزیز جایی که می رفتم اگه درمان نداره بهت میگن درمان ندارن. بله درد زیادی  داره.

اما. پدرم چون اصلا. نه به طب سنتی و... اعتقاد داره و نه به طب شیمیایی. هر چی بهش میگن انجام نمیده ...

طب اسلامی باطب سنتی فرق داره ؟ 

طب اسلامی رو زیر نظر چه کسی بود ؟

لایک نکنید .توروخدا 
طب اسلامی باطب سنتی فرق داره ؟ طب اسلامی رو زیر نظر چه کسی بود ؟

عزیزم.   بله . اما برخی‌ها هر دو بلدن.شما می تونی  یک کانال  در ایتا دنبال کنید اون کانال  فکر کنم باشه و کارشون عالیه خیلی ها را هم درمان کرده. و انواع بیماری را هم درمان می‌کنه و کارش هم  عالیه.    اسم کانالش :   طب و سبک زندگی  تنها مسیر  در. ایتا است.  اکثریت هم تجربه هاشون در کانالشون. بیان کردن‌