2777
2789
عنوان

شیرازیااابیاین

57 بازدید | 10 پست

خواهرم با دوستاش می خواد بره پاساژ زیتون بعد بلد نیست زیاد اون طرف ها رو می خواستم بپرسم تو خود زیتون فست فودی و کافه این‌چیزها هست ؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم طبقه پایین خود زیتون فست فودی هست هم بیرون مجتمع و اطرافش فست فود و... هست

غذا های کدومش بهتره بیرون یا داخل ؟

واینکه کافه چطور عزیزم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

زیتون بدرد بخور نیست این همه جا چرا زیتون؟من با زیتون خیلی حال نمینم مخصوصا شهربازیش

نمیدونم والا

زیتون بدرد بخور نیست این همه جا چرا زیتون؟من با زیتون خیلی حال نمینم مخصوصا شهربازیش

کجا خوبه پس

برای چی میخواد بره؟برای خرید؟ یا فقط برای کافه و اینا؟خودتون شیراز زندگی میکنید؟

نه من تهران زندگی میکنم  عزیزم 

اره برای کافه تولد اینا 

نه من تهران زندگی میکنم عزیزم اره برای کافه تولد اینا

برای تولد برن مالی اباد اونجا پاساژ و  فست فودی زیاده

کافه هم ارم خاکشناسی نارون اینورا زیاد هست

شیرازمال هم خوبه فقط گرونه

خلیج فارس هم خوبه

نیایش 

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند