خب شاید ایراد از زنه بود طلاق داده رفته یه زن دیگه گرفته اسکالش چیه؟بعضیا زن ها انتظار هر جوری ک باش ...
نه نه زنه میگن از هر انگشتش یه هنر مبریزه اونقددکدبانو بوده یکی که فامیل دورشون بود گفت حتی فرش میبافه احتمالا مسائل ج نسی بوده مردا همه اشغالن وقتی یکم از جوونی بیفتی ولت میکنن واقعا انصاف نیین
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میگفت بلاخره اونو نمیخواسته اگه من باهاش ازرواج نمیکردم بایکی دیگه ازدواج میکرد
بهش میگفتی دندون رو جیگر صاب مردت میذاشتی یا مشکلشون حل میشد به خوبی و خوشی زندگی میکردن یا حداقل طلاق میگرفتن بعدش مثل ملکه میکرفتی سر خونه زندگیت نه اینکه سایه سنگین آه دل شکسته به زنو بندازی رو سر خودت به خدا که طلاق از سر شکم سیری معصیته این آدمایی هم که مثل خوره میره تو زندگی مردم باعث پاشیدن یک خونواده میشن تو گناهش شریکن
اتفاقا دختردایی منم همین شد طرف زن دوم داشت یعنی زن اولشو طلاق داده بود زن دومش پولدار بود بعد دختر داییمو دید باهم دوست بودن حتی مسافرتم میرفتن باهم بعدش زنشو طلاق داد دخترداییمو گرفت یکسالو نیمه ازدواج کردن پسرشون بدنیا اومده خودشونم داره خونه میسازن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘