2777
2789
عنوان

دختر داییم سر زن رفت الان وضعش توپ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 87 پست
فکر کنم توی این دنیای کثیف هرچی مهربون و دلسوز و ساده تر باشی‌بیشتر سختی می‌کشی نمی‌دونم چی بگم 🙃🙃

اره دخترداییم خیلی باسیاسته تو همه چی

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا توی قرآن میگه به آدمایی که به هیچی اعتقادی ندارن اونقدر از مال و منال دنیا میدیم تا کلا از یاد م ...

میگفت بلاخره اونو نمیخواسته اگه من باهاش ازرواج نمیکردم بایکی دیگه ازدواج میکرد

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اینا رو مینویسی 

چندتا ادم‌فکر میکنن بی شرفی هم برای خودش عالمی داره 

نشر نده‌

منتشر نکن

واسه ادم خوباش دنیا کاری نکرده چه برسه به این مدلیاش 

حالا یه خونه ای و دوتا بچه ای که پس‌فردا معلوم نیس چجوری خون به جیگر بزنن یا اون شوهر نامردی که معلوم‌نیس خوشگلتر ببینه هوایی نشه 

اینا فقط پر رویی دارن میخوان بگن هر غلطی کردیم هیچیمون نشد  

توی زندگیشو خبر نداری 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه دختری از اشناهای دور ما اینکارو کرد مرده دوتا بچه داشت بچه های مرده روهم نگه میداره خودشم ۳ تا اورده میگه هنوزم میارم انقدر تغییر کرده ادم نمیشناسش همیشه هم گرون ترین لباس و طلاها تنشه خودشم چهرش صد درجه تغییر کرده جالبه هیچکسم ازینکه کارش بد بوده چیزی نمیگه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

حالا من کافیه فقط یه دروغ مصلحتی بگم بلافاصله کاراماشو پس میدم

بعد اینا عهی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

خدا توی قرآن میگه به آدمایی که به هیچی اعتقادی ندارن اونقدر از مال و منال دنیا میدیم تا کلا از یاد م ...

این شوهر منه

بهش داد

بهش. داد

اونم به من ظلم کرد

ظــــــــــــــــــــــــــــــــلم

الان خدا زده به کمرش

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

حالا من کافیه فقط یه دروغ مصلحتی بگم بلافاصله کاراماشو پس میدمبعد اینا عهی

من کافیه تو دلم مثلا به یکی بگم خنگ

بعد دو دقه تو همون موضوع ازون هم گیج تر رفتار میکنم🤣

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی