چوب خدا صدا نداره،یکی از آشناهای ماهم خیانت کرد و تهش ازدواج کردم،الان طلا و ماشین داره،بریز و بواش،همه فک میکنن زنده خوشبخته،ولی ما میدونیم ک شوهرش با چند تا زن همزمان دوسته
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من شخصا فکر میکنم آدما جایی که دارند به زور زندگی میکنند باید طلاق بگیرند.البته نه با بحث و دعوا و ب ...
ببین در ظاهر اره ولی درباطن چرا زن تا یکم جوونیش رفت صدشو تو زندگی گذاشته بود بچه زاییده بود و یکم پیر شد بره مرده زن جوون بگیره اونو ول کنه چون زندگیص سرد شده؟
نون دل خوردن یعنی از زندگی همچین مرد کثیفی بیای بیرون هرچند که بهش ظلم شد ولی برد با اونیه که همسرش یه ادم خیانتکار نباشه
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
من ۳ ساله هنوزم کامل نیست ازدواج کردم شوهرم ۴ ماه اول به یه خانمی ک ازش مجرد بوده خواستگاری کرده گیر میده زنمو طلاق دادم با من ازدواج کن داییای خانمه شوهرمو میکشن کلانتری کتکش میزنن.تا این چندماه پیش دوباره سر کارش به خانم همکارش گیر میده زنمو طلاق میدم بیا با همفلان قد حقوق بگیریم زنه هم پیاماش نشون رییس شرکت میده اخراج کردن شوهرمو بعد ابروش رفت حسابی همه فهمیدن.بعد بزور خواهش تمنای بقیه بردنش سرکار توالت میشوره الان و میفرستنش جاهای سخت مثل دیگ بخار و...خدای من زود جوابش داد آبروش رفتتتتتتت تا همیشه
من هم حتی تو فکرم یه کسی قضاوت کنم حتی سهوا نه عمدا امکان نداره سرم نیاد بچشم دیدم هم خودم سرم آمد هم دیدم هرکس ستم کرد کارما داد حالا زمانش دیر زود میشه متاسفانه به بچه ها میگیره چون وقتی به عزیز کسی برسه بدتر طرف عذاب میکشه یه جا خوندم مردایی که دل زنان مظلوم را میشکنن با احساس اونا بازی میگن کارما میگیره به عزیزشون دل عزیز اونا را میشکنه دیدم بخدا دیدم اونا هم کارما میدن شک نکن دنیا رو ستم نمیچرخه
ببین در ظاهر اره ولی درباطن چرا زن تا یکم جوونیش رفت صدشو تو زندگی گذاشته بود بچه زاییده بود و یکم پ ...
ببین اگه مرد بخواد با دید اینکه پیر شده طلاق بگیره آره ظلمه،ولی خب بعضیا واقعا بدون عشق،بدون احترام،بدون محبت دارند باهم زندگی میکنند.این زندگی جز گذر عمر دیگه چه فایده ای داره؟؟
البته تو ایران این چیزا آرمانی هست و واقعیت جامعه اینه که طلاق خیلی به زن و بچه آسیب میزنه و احتمال ازدواج بهتر خیلی کمه
❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
خب شاید ایراد از زنه بود طلاق داده رفته یه زن دیگه گرفته اسکالش چیه؟بعضیا زن ها انتظار هر جوری ک باش ...
نه بابا مردا اینطور شدن ک تا بعد یمدت سرد شدن و کشش اولیه نداشتن سری با ناز عشوه یکی دیگ خر میشن قبلی طلاق میدن اگ واقها اهل زندگی بودن میرفتن مشاور رابطشون ترمیم میکردن