به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
خدا توی قرآن میگه به آدمایی که به هیچی اعتقادی ندارن اونقدر از مال و منال دنیا میدیم تا کلا از یاد ما غافل بشن و به وقتش به حسابشون رسیدگی میشه
اگه اعتقاد دارین که هیچی
اگه اعتقاد ندارین راه امثال اینا رو پیش بگیرید دیگه با خود خدا طرفین
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️