2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوستم ۴۸۰۰ بود پزشکی آبادان آورد دولتی

تا ۵ هزار و خرده ای هم دیدم 

آزاد هم تا ۲۰ هزار

سهمیه ای هم صد هزار هم بوده

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
منطثه چند؟

منطقه ۲

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
حالا کم هم بشه فوقش بشه درحد 1401 یهو خیلی باهم کم نمیکنن.هرچند من شنیدم ثابت میمونه

همون خیلی فرقشه

سال ۱۴۰۱ تهش با ۳۰۰۰ قبول میشدن امسال با ۷۰۰۰ هم قبول شدن یه استان هایب تعهدی

با شما مخالفم.

فکر نکنم

آزاد تا ۲۰ هزار هم قبولی بوده

من دوستم ۴۸۰۰ بود پزشکی آبادان آورد دولتیتا ۵ هزار و خرده ای هم دیدم آزاد هم تا ۲۰ هزارسهمیه ای هم ص ...

من اشنامون نیمسال اول بهبهان اورد 6200 اینا بود.ولی نمیدونم تهش چقدر بوده