2777
2789
عنوان

یه سوال دارم راستشو بگید

180 بازدید | 14 پست

کیا این روزا حال دلشون خوبه و سیاست ها تاثیر نداره تو روحیه اشون؟

یا اینطور بگم چطور میشه این روزا رو بدون توجه به شرایط طی کرد؟ چجور میشه این روزا واسمون خاطره انگیز بشه؟

خیلی حرصم در میاد از اینکه روزای جوونیم اینطور داره میگذره

ولی یچیز دیگه اینکه میدونم اتفاقا باید الان خشمگین و عصبانی باشیم ولی خببببب

بگید لطففااااااااا

🩵🪸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه سر شدم 

هرچی بشه روم تاثیر نداره 

من کار خودمو میکنم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین عزیزم 

یه سوال با فکردن شما چیزی تغییر میکنه؟

اگر اره لطفا فکر و خودخوری کن تغییر کنه

وقتی نمیکنه بیخیال باش و از زندگی لذت ببر 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

اگه بخایم بسته به محیط و شرایط زندگی کنیم که همیشه باید غصه بخوریم باید بیخیال بود و همه چی رو به خدا سپرد . این نیز بگذرد

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

نه گلم صبح بخور بهتره اوایل باعث بیخوابی میشه پس صبح بخوری بهتره اگر دیدی خواب اوره قبل از خواب بخور

مرسی عزیزم

تو فکرش بودم ولی نمیدونستم‌بدون تجویز پزشک درست باشه مصرف کنم یا نه

کلا برای چیه

شادی اوره٫؟

🩵🪸