2777
2789

مادرم یهو دیه 

پدرم مسلمان 

خواب های خیلی عجیبی میبینم 

اینم بگم پدرم هیچ ادرسی از مادرم بهم نمیده و ب احتمال

زیاد فک کنم مادرم مرده 

من فقط ی بار ک رفتم سقاخونه شمع روشن کردم خیلی اون شب گریه کردم خیلی بخدا التماس کردم همون شب خواب ی زنی رو دیدم تو عالم خواب میدونستم اون زن مرده 

اون زن لباسش و حجابی ک داشت مثل راهبه ها تو کلیسا بود 

ب من از اینده پسرم گفت من ی پسر ده ساله دارم فوقالعاده باهوشه اون زن ب من گفت پسرت دانشمند میشه و یچیزای دیگه گفت 

ی بار هم خواب دیدم رفتم مشهد با همین زنی ک بزرگم کرده از بچگی با مامانم رفتم مشهد من نتونستم نماز مسلمونی بخونم 

اما ی گروه دیدم یهو دی بودن و دستاشون روسینه هاشون بود داشتن نماز مخصوص  یهو دی ها میخوندن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

هیچ کس نمیفهمه من چ زجری میکشم 

بخدا هیچ کس نمیفهمه😭😭😭😭😭

زندگیم نابود شد 

همش میگم من ک نمیدونستم ای کاش هیچ وقت نمیفهمیدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا خوابی ک دیشب دیدم 

من دیشب خوای دیدم دخترم کنار نرده ها داشت بازی میکرد افتاد تو دره منم نتونستم بگیرمش 

انقد بیتابی میکردم انقد نمیدونم چرا ی دعایی روی کاغذ بود اسمش هم تو خواب یکی بهم گفت دعای مجیر یا مجیب 

دعا رو پارهکردم😭😭😭😭😭😭😭😭

مذهبی که اینجا تا دلت بخواد هست،  

ولی از من ادم عادی بپرسی میگم خواب ها فقط به خاطر فکر و خیالاتی که تو سر داریم میان 

زندگی و شب و روز خودتو درگیر خواب نکن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

همه اینارو به هوش مصنوعی بگو تا یه راهی برات بذار .

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

قبلا با هم صحبت کرده بودیم یادمه

ساعت ۲ پیام بده دقیق بخونم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مذهبی که اینجا تا دلت بخواد هست، ولی از من ادم عادی بپرسی میگم خواب ها فقط به خاطر فکر و خیالاتی که ...

ولی من تمام خواب هام تعبیر میشن 

خیلی روحم خسته اس خیلی خورد شدم 

احساس بیچارگی میکنم 

کاش من دنیا نمیومدم 

ن بخدا قسم بخدا عین واقعیته

زنگ بزن آستان قدس رضوی بگو بخش تعبیر خواب اگه دارن یا مشاوره راهنماییت کنن شمارشو از تو اینترنت پیدا کن

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش