2777
2789

این جور تاپیکا انرژی مثبت میدن به ادما 

نه اونایی که فقط مینالن از زندگیشون 

پایدار 😉❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
توقع داری بهت مداد طلا بدن؟ سرتو از زندگی مشترک اونا بکش بیرون تا زندگیشون رو خراب نکردی

نه بابا دروغ میگه

برا ازدواج اومده بود سراغ من

اون گوه خورد اومد بامن ازدواج کنه

من که تو خیابون ندیدمش سریشش بشم بگم بیا منو بگیر

اون اومد سراغم

اگه زن هم داشته باشه باید منو بگیره مگه من ادم نیستم.چرا فکر میکنید دخترای مردم ادمن ما ادم نیستیم؟!

من فراری هستم ازبس خانوادم اذیتم کردن

ولش کن این حرفا فایده نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه پسره رو دوست دارم فقط دلخوشیم اونه که همش فحش میده بلاک میکنه و میگه زن دارم.بنظرت درست میشه ...

پسر مجرد کم نداریما 🤨

چندشت نمیشه میپری وسط یه زندگی 😕

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نه بابا دروغ میگهبرا ازدواج اومده بود سراغ مناون گوه خورد اومد بامن ازدواج کنهمن که تو خیابون ندیدمش ...

تو همون کاربری عاشق امینم هستی  ؟؟؟؟ 

چندتا کاربری داری ؟؟؟؟ 

پسر مجرد کم نداریما 🤨چندشت نمیشه میپری وسط یه زندگی 😕

نخیر پسر تنها وجود نداره همه ده تا دختر تو استینشون دارن

ولمون کن بابا وسط یه زندگی چیه.اون اومد وسط زندگی من

زن داشت گوه خورد اومد سراغم که من عاشقش بشم

البته این حرفام همش بیهودس

نه بابا دروغ میگهبرا ازدواج اومده بود سراغ مناون گوه خورد اومد بامن ازدواج کنهمن که تو خیابون ندیدمش ...

🤔🤔🤔😐😐

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

پسر مجرد کم نداریما 🤨چندشت نمیشه میپری وسط یه زندگی 😕

بخدا بارها برام پیش اومده پسره به من زنگ زده دفه دوم و سوم وقتی زنگ زده صدای دختر از پشت تلفن میاد

پسرا همشون ده تا دختر تو استینشون دارن.نمیتونم به کسی اعتماد کنم

حالا بماند یکی معرف ازدواج فرستاده بود بامن تماس تصویری گرفت و داشت با یه دختره س.ک.س میکرد 

جامعه کلا خرابه 

شوهر از کجا پیدا کنم؟!

همه چیز به شانس و بخت و اقباله

نخیر پسر تنها وجود نداره همه ده تا دختر تو استینشون دارنولمون کن بابا وسط یه زندگی چیه.اون اومد وسط ...

اون فقط اومد ازت سواستفاده شو کرد و ولت کرد . 

چرا فکر میکنی ( اگرم زن نداشته باشه ) باید بیاد کسی و بگیره که راحت خودشو در اختیارش گذاشته مگه دیوانه است

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲