2777
2789
عنوان

درباره تاپیک پر بازدید که درباره عروس شاغل و بچه اش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 56 پست
میدونی عزیزم منظورم از تعریفش این بود که واقعا به شرایط بستگی داره. گاهی پرستار بهتره گاهی مادربزرگ. ...

درسته اما اون خانوم مشخص بود از اول میخواست پرستار بگیره بخاطر همین واکنش نشون داد و تربیتش هم درست نبود که پسرشو اینجوری بزرگ کرده اصلا به چه حقی خانومش رو زندانی کرده 

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما اون خانوم مشخص بود از اول میخواست پرستار بگیره بخاطر همین واکنش نشون داد و تربیتش هم درست ...

بله این بخششو کاملا موافقم. رفتار پسره خیلی خیلی تهاجمی بوده. خدا میدونه چه غم سنگینی رو دل عروس گذاشته.

اینکه انقدر قانون، عرف یا هرچی به مرد اجازه میده یا انقدر دست و بالشو باز میزاره که راحت در رو قفل کنه یا اصلا بدون قفل کردن در، در مورد سرکار رفتن یا نرفتن خانوم تصمیم بگیره، خیلی وحشتناک و تحقیرآمیزه.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

بله این بخششو کاملا موافقم. رفتار پسره خیلی خیلی تهاجمی بوده. خدا میدونه چه غم سنگینی رو دل عروس گذا ...

دقیقا من بیشتر از این جاش تعجب کردم 

و حتی خواهر شوهرشون هم از این موضوع خوشحالن 

و به دوستش هم این ماجرا رو تعریف کرده درکل حرکت هیچ کدومشون درست نبود و حرمت ها شکسته شدن یکی از دلایلی که بیش از حد با خانواده همسرم صمیمی نمیشم همینه 

البته با همدیگه خیلی خوبیم اما حتی همدیگه رو تو صدا نمی‌زنیم 

💚🌱

پسره میتونس یه مدل دیگه به خانوم تذکر بده.به قول شما، شاید اصلا مادرشوهر فرشته عالم ولی عروس دوست ند ...

دقیقا زیادی تو هم تو هم بودن هر روز بری خونه مادر شوهر یا حتی خونه مادر خودت غذا بخوری اصلا کار قشنگی نیست خرجش ب کنار ب مرور از دیدن هر روزت خسته میشن 

💚🌱

دقیقا من بیشتر از این جاش تعجب کردم و حتی خواهر شوهرشون هم از این موضوع خوشحالن و به دوستش هم این ما ...

من با شما کاملا موافقم. با خانواده همسر فقط احترام و رسمی جواب میده.

رفتار هر کدوم به نوعی خوب نبوده و کار پسره خیلی از همشون بدتر بود.

دقیقا زیادی تو هم تو هم بودن هر روز بری خونه مادر شوهر یا حتی خونه مادر خودت غذا بخوری اصلا کار قشنگ ...

کاملا درسته

والا از همون بحث هزینه و زحمت هم نمیشه گذشت، بازم اگر بگذریم واقعا قشنگ نیس.

وقتی خانواده ها زیاد بچه ها یا عروس و داماد رو میبینن، ناخودآگاه احساس صمیمیت یا هرچی باعث دلخوریا میشه.

خانواده همسر من خودشون جوری ان که اگه منو تو یه ماه بیشتر از یکبار ببینن، احتمالش که زیاده که دفعه دوم دلخور بشم. بخاطر همون فاصله رو حفظ میکنم.

البته بعضی عروسا هم خیلی بی سیاستن و ادب و نزاکت رو رعایت نمیکنن.

کاملا درستهوالا از همون بحث هزینه و زحمت هم نمیشه گذشت، بازم اگر بگذریم واقعا قشنگ نیس.وقتی خانواده ...

اره متوجه ام باید آدم سیاست داشته باشه 

خانواده همسرم هر هفته خونه پدر شوهرم جمع میشن همه  من دو هفته نمیرم یه هفته میرم چون میبینم جاری بزرگم که متولد ۵۹ هستش و از هردو خواهر شوهرام بزرگتره چهار پنج سال  هر هفته تو دورهمی هامون شرکت می‌کنه احترام آنچنانی براش قائل نیستن  با اینکه جاریم خیلی آدم خوبیه دامپزشکی خونده تو رشته خودش فعالیت نمیکنه  شغلش معاون کل ثبت احوال استانمون هست در کل خیلی خانواده تحصیلکرده ای هستن بعد خواهر شوهرم رشته تحصیلیشو مسخره کرد تیکه میندازه گاهی بهش من تعجب میکنم همین چیزا رو دیدم که خودمو گرفتم حتی خونه پدر شوهرم میرم دست خالی نمیرم اونا هم یاد گرفتن بدون هماهنگی و دست خالی نیان 

درحالی که کلید خونه جاریمو دارن 

منظورم این بود کلا خانواده شوهر پرو هستن نباید رو بدی بهشون  و احترام خودمون رو حفظ کنیم 

💚🌱

اره متوجه ام باید آدم سیاست داشته باشه خانواده همسرم هر هفته خونه پدر شوهرم جمع میشن همه من دو هفته ...

آفرین واقعا بهترین کارو میکنین شما. جمله آخرتون طلاس واقعا!

منم مثل شما با توجه به رفتارشون با بقیه، فاصله رو تنظیم کردم که روابطمون سالم بمونه. من بدون دعوت نمیرم و اونام بدون دعوت و هماهنگی نمیان. 

سیاست خیلی مهمه. واینکه در کل عروس خانواده ایرانی باید حداقل در ظاهر مودب و خانوم باشه. خانواده ها و مردهای ایرانی اصلا بی احترامی و بی ادبی عروس رو برنیمتابن و کینه میگیرن. دودشم تو چشم خود عروس بیچاره میره.

آفرین واقعا بهترین کارو میکنین شما. جمله آخرتون طلاس واقعا!منم مثل شما با توجه به رفتارشون با بقیه، ...

اره نمونه اون خانوم که متاسفانه از کار بی کارش کردن 

جنگیدن واقعا به ضرر عروس هاست همیشه 

باید با ملایمت رفتار کنی به قولی ن سیخ بسوزه نه کباب کار خودتو بکن اما اونارو هم حساس نکن

💚🌱