2777
2789
عنوان

درباره تاپیک پر بازدید که درباره عروس شاغل و بچه اش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 56 پست
من دخترم پرستار داره، راستش فک میکنم پول الکی دارم میدم، صبح با اسنپ میفرستم کلاس، نزدیک اونجا یه ام ...

کاملا موافقم. پرستارا اصلا دلسوز نیستن.

شمام اگه حس میکنی نسبت به پولی که بهش میدی، باری از رو دوشت برنیمداره، عذرشو بخواه.

تازه اینجوری تو خونه همیشه یه مهمون نداری

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

عزیزم چرا فکر میکنی پرستار از مادربزرگا دلسوزتر و خوش رفتارتره؟همکارم برای بچه اش پرستار گرفته بود، ...

باید به پرستار درست بگیری نه هرکسی رو 

درضمن وقتی غریبه میاری خونه باید دوربین بزاری تو خونه گلم 

💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم پرستار رو عوض کن بهش تذکر بده قبول نکرد بگو دیگه نیاد امیدوارم دخترتون هم هرچه زودتر حالش خوب بش ...

راستش هر کسی رو نمیتونم خونه م بیارم و اینکه اشنای خودمه گفتم مثلا دستم رو میگیره باور کن بقیه هم از این بدترن این بقول خودش مثلا دلسوز منه، یعنی یه چیزی هم بهش بگی و تذکر بدی دیونه ت میکنه از بس دلیل و ادله میاره، خودم که دیگه دوست ندارم بیاد به شوهرم گفتم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

دوستان من یه رشته فنی تو یه دانشگاه خوب خوندم. منظورم اینه که خانواده ها خیلی دوست داشتن و امید داشتن که شاغل بشم، حتی خود همسرم. ولی وقتی باردار شدم و فهمیدم دوقلو هستن، دیگه کلا کارو بوسیدم گذاشتم کنار. 

دوقلوهام یک ساله بودن که دوباره آزمون استخدامی گذاشتن، منم اصلا دیگه قصد کار نداشتم، پدرهمسرم گف شما شرکت کن قبول شو، خودم بچه هاتو نگه میدارم.

کلا هم یه نفر تو کل استان ظرفیت داشت، من شرکت کردم قبول شدم، تازه محل کارمم شهرستان خانواده همسرم بود. دیگه از مرکز استان رفتیم شهرستان.

دوقلوهامو از 3 سالگی تا الان  5 ساله بی منت نگه داشتن واقعا. منم خیالم راحت بود. مادرشوهرم ماشالله جوون و باحوصله اس، میدونستم با بچه ها خوش رفتاره در کل.

البته من اصلا خودم اهل چتر شدن نیستم، هر روز از سرکار مستقیم میرم خونه خودم و همسرم بچه هارو میاره. فقط وقتی خودشون دعوت کنن میرم، در حد شاید سالی 3 4 بار فوقش.

همینکه بچه هام رو نگه میدارن من خیلی راضی ام و خداروشکر میکنم، واقعا دیگه انتظار ندارم برا منم سفره پهن کنن. در حد توان هم از مرخصیای استحقاقی و استعلاجی و تشویقی هم استفاده میکنم و هفته ای لاقل 3 روز خونه ام که دیگه مادرشوهرم زیاد خسته نشه. واقعا ممنونشم.

کاملا موافقم. پرستارا اصلا دلسوز نیستن.شمام اگه حس میکنی نسبت به پولی که بهش میدی، باری از رو دوشت ب ...

واقعا همین طوره روزهای تعطیل انقدر راحتم

راستش هر کسی رو نمیتونم خونه م بیارم و اینکه اشنای خودمه گفتم مثلا دستم رو میگیره باور کن بقیه هم از ...

عزیزم اگه دوست نداری بیاد با یه بهونه ای عذرشو بخواه ولی حتما جوری بگو دلش نشکنه.

منم اصلا دوست ندارم غریبه وارد خونه زندگیم بشه.

دوستان من یه رشته فنی تو یه دانشگاه خوب خوندم. منظورم اینه که خانواده ها خیلی دوست داشتن و امید داشت ...

این نظر شماست گلم و شما اینجوری راحتی اما همه مثل شما فکر و زندگی نمیکنن من خودم بشخصه اصلا دوست ندارم مادرم یا اگ مادر شوهر داشتم بچمو نگهدارن 

💚🌱

چی بگم والا گلم چ دلایلی میاره مثلا؟

مثلا میگی تلویزیون نبینید، چرا انقدر خوبه خیلی چیزا یاد میگیره و چیزای دیگه کلا دیونه میکنتم، خدا کنه خودش بگه دیگه نیام، به شوهرم میگم من تازه فهمیدم داداشم به کی رفته انقدر روی اعصابه😅😅😅

مثلا میگی تلویزیون نبینید، چرا انقدر خوبه خیلی چیزا یاد میگیره و چیزای دیگه کلا دیونه میکنتم، خدا کن ...

آدم باید یه آدمی برای پرستاری بگیره که به قانون های شما احترام بزاره اگر اذیت هستین بگید دیگه نیاد 

💚🌱

من درکتون میکنم. بارو کن اینجوری که تعریف کردی، بار اصلی رو دوش خودته. تنهایی میتونی

واقعا همینه، فقط بردن و اوردنش برام سخته چون اون تایم دارم ناهار میپزم و کارهای خونه ست که میکنم

این نظر شماست گلم و شما اینجوری راحتی اما همه مثل شما فکر و زندگی نمیکنن من خودم بشخصه اصلا دوست ندا ...

میدونی عزیزم منظورم از تعریفش این بود که واقعا به شرایط بستگی داره. گاهی پرستار بهتره گاهی مادربزرگ.

راستش من خودمم اصلا دوست ندارم مادر خودم بچه هامو نگه داره، و میدونم که اصلا نگه هم نمیداره یا منت میزاره. ولی چون روش و رفتار مادرشوهرم رو دوست دارم، میدونم از هر پرستاری برای بچه هام دلسوزتره.

الانشم بااینکه میتونم برگردم مرکز استان ولی به خاطر بچه ها و مادرشوهرم ترجیح میدم فعلا بازم شهرستان باشیم.

حالا فکر نکنی من و مادرشوهرم خیلی صمیمی یا جیک تو جیک هستیم. اتفاقا خیلی رسمی و محترمانه هستیم با هم. 

آدم باید یه آدمی برای پرستاری بگیره که به قانون های شما احترام بزاره اگر اذیت هستین بگید دیگه نیاد

راستش اگر بره دیگه پرستار نمیگیرم، خودم از صد تا پرستار پرستارترم

واقعا همینه، فقط بردن و اوردنش برام سخته چون اون تایم دارم ناهار میپزم و کارهای خونه ست که میکنم

با برنامه ریزی میتونین تایم ناهار و کارای خونه رو پس و پیش کنین.

باور کن اگه تنها باشی قشنگ روال کار دستت میاد.