2777
2789

من خودم نه بچه دارم نه مادر شوهر خواهر شوهرامم ازدواج کردن هردو یعنی دخالتی ندارن،،

اما کاش خواهر شوهرا و مادر شوهرا یاد بگیرن وقتی یه مادر برای بچه اش پرستار میگیره دخالت نکنه حتما از تربیت مادر شوهر یا مادر خودش راضی نیست میخواد پرستار بگیره و بره سرکار 

درسته مادر شوهرش لطف کردن در این شکی نیست اما بهتره دخالت نکنیم به قول یه کاربر محبت و لطف زورکی  از صد بی احترامی بدتره 

مادر شوهره اگر تربیت کردنش درست بود پسرخودشو جوری بزرگ نمی‌کرد که خانومش رو تو خونه زندانی کنه بخاطر یه بحث کوچیک 

💚🌱

منم مجبور شم پرستار میگیرم بچه پیش مادرمو مادرش نمیزارم اصلااا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عروسه هم اگه تربیتش درست بود برای همچین چیزی دعوا راه نمی انداخت

درست نبوده ک مادرشو قبول نداشته برای تربیت

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عروسه هم اگه تربیتش درست بود برای همچین چیزی دعوا راه نمی انداخت

خب مشخصه دوستنداشت از اول پیش مادره بمونه در کل منم رو بچه حساسم حتی همسرم از خانوم سابقش بچه داره خیلی روش حساسم حتی گاهی از نگرانی هام اینجا هم تاپیک زدم 

درکل نباید رو بچه کسی دست بلند کنی 

💚🌱

عده کثیری تا میفهمن قراره پرستار بگیریمیگن بیا بچه رو نگه داریمکه یهو پول به غریبه ندی وگرنه کسی حوص ...

چی بگم درکل کار اشتباهی هم هست بچه مردم رو نگهداری فردا روز اتفاقی دور از جون بیوفته بیا و جوابگو باش 

💚🌱

خواهر احمق من دو تا دخترشو هر جا میره، میفرسته خونه ی مامانم.

مامانمم والله حوصله بچه نداره، میزاره میرن خونه ی همسایه.

البته بگم خواهرمم بودنی کلا بچه هاش میرن اونجا.

دختر همسایه بچه ی بدی نیست، ولی کنار چند تا دختر بزرگتر از خودش بزرگ شده ، چشم و گوشش بازه.

اونروز داشت ، خبر بارداری عروسشون تعریف میکرد، قشنگ بی بی چک و .... میدونه

بعضی اوقات هم بحث تربیت نیست مثلا من با مادرشوهرم همه جوره اوکیم ولی به منتش نمی ارزه

اره دقیقا حرکت قشنگی نیست حالا اگر شرایط اورژانسی باشه یکی دو روز نگهداری کنی اشکالی نداره اما برای همیشه خوب نیست 

💚🌱

فکر کنم خود مادر بزرگ پیشنهاد دادن

مادرشوهر من دو سال اول میگفت، میگفت برو سر کار.

الان دخترم ۹ سالشه، بنده خدا راه هم دیگه نمیتونه بره.

منظورم اینه، یه هویی پنجر شد بنده خدا، من کلا کار گذاشتم کنار