2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 67 بودم قبل بارداری.. بعد تو 7 ماه تازه 5 کیلو هم کم کردم بخاطر دیابت و قرص متفورمین که میخورم.. الانم اصلا وزن اضاف نکردم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دکترت چی میگه

میگه شیرینی و برنج و ماکارانی نخور مسوه روزی دوتا کوچیک بخور اما خوب من بد ویارم فقط برنج بیشتر میتونم بخورم اما بازم در اون حد نمیخورم خیلی معمولیم گفت باز ۲۵اذر بیا برا وزنت بعدم من اصلا تحرک ندارم گفت از اونه روزی نیم ساعت پیاده روی کن

پسره

ورمی چیزی نداری؟؟ بیشتر طبق تجربه میگن مادر که بچه دختر چاق میشه ورم میکنه. ولی پسر بنسبت کمتره. برای من روی دو بارداریم یه شکل بودم اصلا چاق نشدم... ولی شما اگر استعداشو داری غذاتو کم کن. در کنار اجیل میوه و... داشته باش.. مثلا یه بشقاب پر نخور... چون ماهای اخر بشدت بهت فشار میاد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ورمی چیزی نداری؟؟ بیشتر طبق تجربه میگن مادر که بچه دختر چاق میشه ورم میکنه. ولی پسر بنسبت کمتره. برا ...

پام تپل شده نمیدونم دیگه ورمه یا چاق شدم ولی بخاطر بچه دلم نمیاد رژیم بگیرم چون قبلشم همش رژیم بودم میترسم بدنم زیادی ضعیف بشه