2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نخواستی یعنی سخت گرفتی با برات پیش من نیومده؟

خیلیا الان تو این سن مجردن آخه من خیلی راحت گرفتم برای

شوهرم و جواب بله دادم راحت 

ولی دخترهای فامیل به تعداد مجردن ولی من کنار اومدم با همه چی 

وگرنه منم مجرد بودم

چند سالگی ازدواج کردی

28 که تموم شد، کاملا اتفاقی

اصلا اون موقع قصدم جدی هم نبود. با اینکه فکرمم گاهی وقتا مشغول میشد.

از این وضع نترس آدم بعد 25 کلی فکر این موضوع رو میکنه اما واقعا بیخوده. سر موقعش اتفاق میافته

چرا انقدر به یه چیزی گیر میدی هرچی قفلی میزنی بدتره اون قضیه ازت دور تر میشه از صبح شروع میکنی تاپیک زدن ماهم مثل تو دم بختیم خب چیکار کنیم خودمون رو قیمه قیمه کنیم چون ازدواج نکردیم هنوز کلی از اطرافیان من از همسایه و فامیل و... امسال ازدواج کردن 

خب به کتفم که هنوز نیمه گمشدم نیومده هر وقت خدا صلاح بدونه میاد درضمن 27سال سنی نیست بخوای نا امید بشی

سلام منم ۲۵ سالمه الحمدالله ازدواج نکردم روزی صدبار سجده شکر میکنم چی از دست دادی گریه میکنی؟ هر زوجی و میبینی یا دارن جدا میشن تو صف مهریه و دادگاهن یا پزشک قانونی تشکیل پرونده دادن بخاطر کتک خوردن از شوهرشون ، یا دارن با بدبختی همدیگر و بخاطر ابرو و بچه تحمل میکنن در ۵ سال اخیر ندیدم زوجی و که کاملا از هم راضی باشن تروخدا بیخیال بشین درس بخون بابا الان ازدواج چی داره جز ... و بچه؟؟؟ به هیچ کدوم نیاز نیست برای بچه داری تا یائسگی وقت داری تا ۲۰ سال دیگه وقت هست الکی ناراحت نباش برای تنهایی و مهر شوهر اینا با ازدواج جبران نمیشه ازدواج بد کنی خیلی بدتر کمبود محبت میگیری و تنهاتر میشی خودت و بدبخت نکن عجول نباش عاقلانه تصمیم بگیر و اگه دانشگاه رفتی به کار مشغول شو

چرا انقدر به یه چیزی گیر میدی هرچی قفلی میزنی بدتره اون قضیه ازت دور تر میشه از صبح شروع میکنی تاپیک ...

والا انگار برای بقیه شاهزاده اومده برای ما نیومده یکی از یکی بدتر مجردی تا قبل از ۳۰ سالگی آرامش بخشه بعد اونم اگه مستقل بشی و شغل خوبی داشتی باشی که عالی تا ۴۸ سالگی هم که برای بچه داری وقت هست بابا نمیدونم چرا همچنان دخترا سخت میگیرن 

میارزه ؟

والا نمیدونم کدومش درسته چی درسته 

چی غلط هنوزم نمیدونم 

ولی خب نه نمی ارزه 

تصمیمات یکسری از دخترا هم بر اثر فشار 

خانواده اس والا من تا یه سنی مجرد بودم 

بیشتر به خانوادم داشت فشار میومد 

الآنم شرایطم فرقی با مجردی نکرده منظورم 

اینه صددرصد مجردی خوبی داشتم هر انتخابی

نمیکردم