2777
2789

من توی جمع اضطرابم اینطوریه که نفسم می گیره. پاهام میلرزه و تپش قلبم میره بالا. کسی هست مثل من باشه؟چیکار کردید کم بهتر بشه؟

آره من توی خونه هم بعضی وقتا اینجوریم ولی تو جمع هر جایی که میرم بدتر میشم انگاری میخام قش کنم تنگی نفس میگیرم ،اسپره میزنم دکتر رفتم بهتر نشدم فقط گفت استرستو باید کم کنی 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر چی رفتی؟ چطوری باید کم کنی؟

اره قرص اعصاب میدن منم قرص اعصاب نمیخورم شما چی دکتر رفتین تا حالا من از ۱۸ سالگی درگیرشم متاسفانه یعنی از ۱۸ سالگی دیگه زندگی نمیکنم

اره قرص اعصاب میدن منم قرص اعصاب نمیخورم شما چی دکتر رفتین تا حالا من از ۱۸ سالگی درگیرشم متاسفانه ی ...

با من که هست. همیشه در شرایط جدید هست. من چند روز قرص خوردم حس خوبی نگرفتم.

علائمش برای شما چیه؟

با من که هست. همیشه در شرایط جدید هست. من چند روز قرص خوردم حس خوبی نگرفتم.علائمش برای شما چیه؟

دکتر نرفتین اصلا؟تنگی نفس کلا دارم ولی جایی میرم بدتر میشه البته قبلا خیلی بدتر بودم جایی میرفتم تنگی نفس و تپش قلب میگرفتم دست و پام شل میشد تا میخاستم قش کنم نفسم بالا میامد،تااینکه یمدت خودمو از همچی بیخیال گرفتم اگه میخای خوب شی فقط بیخیال باش از همچی 

ببین داداش من میخام کمکت کنم چون خودم اینجوری بودم درکت میکنم من الان خیلی بهتر از قبلاشدم اول که خودتو بیخیال از غم غصه یا هر چی بگیر کلا بیخیال دنیا دوم اینکه هر موقع تنگی نفس گرفتی هول نشو نگو وای الان میفتم یا خدای نکرده چیزیم میشه خودتو بیخیال بگیر بیرونی تا میتونی خوش بگذرون هر چی استرس داشته باشی بدتر میشی من الان میرم بیرون تنگی نفس میخاد بیاد سراغم میگم خوب که چی مثلا میخاد چطور شم خودمو بیخیال میگیرم فکرشو اصلا نمیکنم تا اینکه خودش خوب میشه ولی قبلا که اینجوری میشدم میگفتم وای الان من میمیرم ولی چی خودم داشتم بدترش میکردم پس خودمو بیخیالش گرفتم که چیزی نیس مگه میخام چطور شم تا بهتر شدم

ولی بنظرم اولش دکتر ریه برو ببین خدای نکرده آسم چیزی نباشه اگه دیدی بخاطر استرسه خودت فقط میتونی کنترلش کنی با بیخیالی بهش هر چی بهش فکر کنی بدتره اصلا فک کن که تنگی نفس تپش قلب نداری امیدوارم بهتر شی

ولی بنظرم اولش دکتر ریه برو ببین خدای نکرده آسم چیزی نباشه اگه دیدی بخاطر استرسه خودت فقط میتونی کنت ...

ممنونم. آسم دارم. احتمالا بهم‌مرتبطه . اضطراب را باهاش اوکیم. چون کلا بیخیالم . قبلا فکر می کردم نباید باشه. الان فهمیدم اشکالی نداره که هست.

ممنونم. آسم دارم. احتمالا بهم‌مرتبطه . اضطراب را باهاش اوکیم. چون کلا بیخیالم . قبلا فکر می کردم نبا ...

اسپره تنگی نفس چی نمیزنی؟کنترلش میکنه تاحدی البته من فقط وقتی تنگی نفس میاد سراغم میزنم آفرین بیخیالی خیلی خوبه