2777
2789
عنوان

از مدرسه کجا میشه شکایت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 64 پست
دور و بر ما که یا خیلی سطحشون پایین‌تر و کار نابلدتر از دولتین .یا سطح مدرسه خیلییییی بالاس که کل خ ...

نه اينجا أصلا اينطورى نيست بسيار هم سخت گير درسته شهريه بالا ميگيرين ولى همون قدر هم كار ميكنن

والا من راضی ام چون تعداد کمه معلم واقعا براشون وقت میزاره ولی این منطق رو درک نکردم تو این الودگی ب ...

معلم اگر کار بلد باشه به سی نفر هم خوب یاد میده تازه فعالیت فوق برنامه هم میزارن تو همون ساعت مدرسه ، کلی نقاشی دست جمعی و بازی و... درسشون م یاد میگیرن .

نمیدونم من که اصلا از غیر انتفاعی خوشم نمیاد چون قوانین عجیب غریب درمیارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولى برادرزاده من دبيرستان غيرانتفاعى واقعا قابل قياس با دولتى نيست

منم از مدرسه راضی ام ولی این حرکت قابل درک نیست تو الودگی اجبار کردن 

اخ کلاس اول خیلی کوچیکن حالا ۴ روز دیرتر اموزش ببینن چیزی نمیشه

نه اينجا أصلا اينطورى نيست بسيار هم سخت گير درسته شهريه بالا ميگيرين ولى همون قدر هم كار ميكنن

خب کار که میکنن مثلا مدرسه امتم رضا هست اینجا خیلی کار میکنن اما مادراشون میگن بچه های ما یه لیوان جابجا نمیکنن ما میوه پوست میگیریم می‌بریم داخل اتاق شون یه سره میبرمشون کلاس و ... شایدم من اینجوری م که عادی بیشتر دوست دارم

خوبه که کاش مدرسه ما هم میگفتن بچه ها بیان چیه مجازی اونم کلاس اول که سخت تره

سلامت خیلی مهمتر از اموزشه 

این هوا ی عمر ریه رو نابود میکنه 

حالا چندروز دیرتر  نشانه یاد بگیرن چی میشه

معلم اگر کار بلد باشه به سی نفر هم خوب یاد میده تازه فعالیت فوق برنامه هم میزارن تو همون ساعت مدرسه ...

چند سال سابقه کار با بچه ها داری؟؟؟ 😂😂😂😂

چه نظر بی پایه و اساسی 

شما بچه خودتون رو میتونید کنترل کنید؟؟؟ که معلم ۳۰ نفر رو کنترل کنه درس هم بده فوق برنامه هم بزاره نقاشی هم کار کنه؟ 

بفرست چرا نفرستی وقتی مدیر خودش هم تعطیل هست ولی کارکنانش هم آورده مدرسه که بچه ها درسشون به مشکل نخ ...

هوای الوده و سلامتی چی ؟

بله درسته خودش و همه معلما اومدن دستشونم درد نکنه ولی ایا الودگی شوخی برداره

خیلی دلش میسوزه دوتا پنج شنبه تقویتی بزاره 

چند سال سابقه کار با بچه ها داری؟؟؟ 😂😂😂😂چه نظر بی پایه و اساسی شما بچه خودتون رو میتونید کنترل ک ...

واقعا سخته 

من دوتا رو نمیتونم کنترل کنم .معلم چ جوری ۳۰تارو مدیریت کنه 

چند سال سابقه کار با بچه ها داری؟؟؟ 😂😂😂😂چه نظر بی پایه و اساسی شما بچه خودتون رو میتونید کنترل ک ...

بله صد درصد میتونه معلم کلاس اولش تونست خیلی هم موفق بود خدا حفظش کنه 

معلم کلاس دوم ش هم تا امروز که موفق بوده 

چرا نشه