2777
2789
عنوان

از مدرسه کجا میشه شکایت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 64 پست

🔴اطلاعیه

به اطلاع همکاران گرامی، دانش‌آموزان و اولیای محترم می‌رساند: 

برخی از مدارس غیر دولتی برخلاف مصوبات رسمی و اطلاعیه‌های صادره، اقدام به انتشار اعلامیه مبنی بر دایر بودن مدارس در ایام تعطیلی ناشی از آلودگی هوا نموده‌اند.  

بدین وسیله اعلام می‌گردد پرونده این مراکز در شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی مطرح خواهد شد و مطابق مقررات، به عنوان واحد آموزشی متخلف معرفی و مورد پیگیری قانونی قرار خواهند گرفت.  

از مدیران محترم مدارس درخواست می‌شود در اجرای مصوبات و اطلاعیه‌های رسمی، نهایت دقت و همکاری را داشته باشند.  

✅️ ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج

┄┅═✧☫روابط عمومی آموزش و‌پرورش ناحیه ۴ کرج  ☫✧═┅┄

🆔 کانال شاد : @ravabetkaraj4

📱کانال ایتا : @ravabetkaraj_4

🖥 سایت :

هوای الوده و سلامتی چی ؟بله درسته خودش و همه معلما اومدن دستشونم درد نکنه ولی ایا الودگی شوخی برداره ...

شما مو میبینی ایشون پیچش مو 

بین آموزش دوتا حرف باید فاصله باشه که بچه ها خوب یاد بگیرن 

نمیشه تو دوروز متوالی دوحرف رو یاد داد 

ضمن اینکه پنج شنبه هم قرار باشه کلاس بذارن خیلی از خانواده ها مخالفت میکنن 

له نظرم مدیر خوب و دلسوزی هستن 

از دلسوز بودن پشیمونش نکنید

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد درصد میتونه معلم کلاس اولش تونست خیلی هم موفق بود خدا حفظش کنه معلم کلاس دوم ش هم تا امروز که ...

گلم تو خیلی چیزا متفاوتن بچه های دولتی و غیردولتی

دختر خودم چرتکه و زبان اموزش میبینه خیلی هم خوب یاد گرفته.

سفالگری .وزرش تخصصی .اموزش موسیقی خیلی چیزای دیگ دارن 

حتی نحوه درس دادنم بهشون فرق داره تو مدرسه کامل یاد میگیره میاد نیاز نیست من باهاش سروکله بزنم 

من فقط ناراحتم چرا تو الودگی بایدبرن مدرسه دوروز تعطیل باشن چیزی نمیشه

گلم تو خیلی چیزا متفاوتن بچه های دولتی و غیردولتیدختر خودم چرتکه و زبان اموزش میبینه خیلی هم خوب یاد ...

متوجه شدم چی میگین 

ولی ما هم همینه خونه میاد نیاز به سر و کله زدن نیست همه رو یاد میگیره تو مدرسه 

من نگفتم همین الان مدرسه رو عوض کنین ببرین دولتی فقط نظر خودمو گفتم که چرا از غیر انتفاعی خوشم نمیاد همین

موفق باشید

بله صد درصد میتونه معلم کلاس اولش تونست خیلی هم موفق بود خدا حفظش کنه معلم کلاس دوم ش هم تا امروز که ...

یعنی داخل ۴۵ دقیقه ( یک زنگ کلاسی) هم درس میده هم شعر کار میکنه هم نقاشی میکشن؟ 😂😂😂