2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

5تومن ماهانه برای شارژی کرایه ای چیزی ،وسایل دیگه هم که لازمم میشه بهش اطلاع میدم داشته باشه واریز م ...

این پنج تومنی برای خودتون خرج می‌کنید یا خونه

عزیزم من شوهرم راضی نمیشه کارتش رو بده دست من (ثابت کردم کم و درست خرج میکنم) چیکار کنم بنظرت ؟

مرد نباید کارتشو بده .همسر منم میده ولی من شاید  میگم غرور مردانه اش زیر سوال بره که وقتی پول بخواد از من بگیره 

اونایی ک کارت شوهرشون دستشونه چیکار میکنن ک من نمیکنم

ببین اعصاب میخاد بنظرم ،شوهر منم کارت داد دستم ولی تمام اعصاب خوردیش هم بیشتر برای من شد ،مورد نیاز رو ازش میگیرم ،دردسر خرید و اقساط و پس اندازم انداختم گردن خودش من که واقعا اعصابم نمیکشید

🥴امضام نمیاد 
من دوست دارم ثابت ماهیانه ۴-۵ به کارتم بزنه؟

من اگه 5 تومن نیاز داشته باشم کلا کارت خودش بر می دارم😉😂

پنجشنبه 3 تومن زد کارتم فردا داره بر میگرده 2 تومنش تو کارتم الان‌...

همیشه 1 الی2 تومن تو کارتم هست واسه خرید های یهویی . ولی خب مثلاً برم خرید یا بازار یا آرایشگاه کارت خودش استفاده می کنم...

ببین اعصاب میخاد بنظرم ،شوهر منم کارت داد دستم ولی تمام اعصاب خوردیش هم بیشتر برای من شد ،مورد نیاز ...

دقیقا سخته چون ماها حساستریم یه روز قسط عقب بی افته رو مخمونه .ولی اونا ۲ ماهم ندن به خیالشون نیست وراحتتر خرج میکنن . حساب کتاب دست مرد باشه روان زن آرومتره

این پنج تومنی برای خودتون خرج می‌کنید یا خونه

خودم ،خرج خونه با من نیست که ،یوقتی سبزی میوه ای چیزی هم در مسیر بگیرم میفرستم براش برمیگردونه برام یا برای بچه هام چیزی بگیرم بهش قرض هم میدم پولامو که جمع کردم با سود ازش پس میگیرم 

🥴امضام نمیاد