2777
2789
عنوان

این محبوبه درد گرفته چرا داره منصور جونم را حیف می‌کنه 😫😫😫😩

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 38 پست
درسته ولی کاش میشد کمی از عقلش ام استفاده کنه

نمیشه 

عاشق نشدی انگار عقل و منطق کلا کوره اون تایم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

رحیم عاشق تره ولی شرایط مالی و....نداره...سحطش پایینه حالا میگه میخوام برم درس بخونم و فلان بشم....ا ...

عشق کافی نیست وقتی ازدواج میکنن محبوبه متوجه میشه زمین تا اسمون با هم فرق دارن و البته رحیم هم بعد اردواج خیلی رفتاراش بد میشه کلا ذاتشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ جالب..اشتراک ماهیانش چند

فیلمش خییییلی جذاب نیس 

فیلمنامه نداره اصلا همش تعارف تیکه پاره می کنن صد رحمت به بانوی عمارت

به نظر من صبر کنین فیلم کامل بشه یه جا ببینین

با توجه به اینکه مثل فیلمو نیست 

حالا فیلیمو با اون همه کمی و کاستی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عشق کافی نیست وقتی ازدواج میکنن محبوبه متوجه میشه زمین تا اسمون با هم فرق دارن و البته رحیم هم بعد ا ...

رفتارش بد نمیشه 

اون زندگی و رفتارش اون بوده با رفتار و زندگی محبوب متفاوت بود

فقط تفاوتا اون موقع دیده میشه

محبوبه حتی وقتی متوجه اشتباهشم میشه تا پیری دیدی ک باز عاشق رحیمه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عشق کافی نیست وقتی ازدواج میکنن محبوبه متوجه میشه زمین تا اسمون با هم فرق دارن و البته رحیم هم بعد ا ...

آهان از رو داستان کتاب میگی..قبلا خوندم یاد رفته کلا داستانش رو..خیلی سال گذشته خوندمش

...
چرا عزیزم عاشق شدم ولی همیشه سعی کردم تو هرکاری منطقی باشم ن احساسی

پس نشدی

عاشق ینی منطق و عقل حضور نداشته باشه

فیلمش خییییلی جذاب نیس فیلمنامه نداره اصلا همش تعارف تیکه پاره می کنن صد رحمت به بانوی عمارتبه نظر م ...

باشه پیشنهاد خوبی دادی...چون دمانشو چن سال پیش خونده بودم دلم میخاس ببینم فیلمو