2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق گفته ی دکتر فرهنگ میگم بهت . اگر قراره استخاره کنی همون اول اول اول اولللللل قبل از اومدنشون یا نهایتا بعد از جلسه ی اول استخاره کن‌. و به نتیجش پایبند باش . اینکه بری ده جلسه و اخرش از سر استرس بخوای استخاره بگیری هم خودتو اسیب زدی هم لون بنده خدا رو معطل کردی از طرفیگ بخاطر وابستگی ها و ملاک هات ممکنه نپذیری جواب استخاره رو .

من بشخصه استخاره گرفتم و جوابش درست درست بود  

اما سر کتاب اینا الکیه

برای خواهرزادم انجام دادیم خوب اومد.شکر خدا ازدواج خوبی هم بودبرای برادرزادم گرفتیم بد اومد و نزاشتی ...

من برای خواستگارم گرفتم گفت عالیه اولین کلمه مبارک افتاده ولی طول میکشه

بعد چون تو اشنایی هستیم یه کاری کرد ب معرف گفتم نمیخوامش دیگه بهش بگو😂😂 از نظر من تموم شده اونم درگیره چند روزه پیام نداد بهم معرفم گف خودت بهش بگو

میگم اگ خوب اومد چرا تمومش کردم پس

من باز کردم خوب اومد

3 بار از دادگاه طلاق برگشتم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

طبق گفته ی دکتر فرهنگ میگم بهت . اگر قراره استخاره کنی همون اول اول اول اولللللل قبل از اومدنشون یا ...

من برای خواستگارم گرفتم گفت عالیه اولین کلمه مبارک افتاده ولی طول میکشه هنوز خواستکاری نیومده فقط خودم یه بار دیدمش و الان کم ک بیش تلفنی در ارتباطیم

بعد چون تو اشنایی هستیم یه کاری کرد ب معرف گفتم نمیخوامش دیگه بهش بگو😂😂 از نظر من تموم شده اونم درگیره چند روزه پیام نداد بهم معرفم گف خودت بهش بگو

میگم اگ خوب اومد چرا تمومش کردم پس

من رفتم پیش به نفر که آدم با ایمانی بود 

برام استخاره بگیره 

ولی حضور نداشت 

بار دوم هم رفتم یهویی گفتن مشکلی براش پیش آمده نیامده 

دیگه قبول کردم 

ولی شخصا راضی نیستم 

کاشکی صبر میکردم 

حداقلش به نشانه ها دقت میکردم

و باز همون دکتر فرهنگ میگه که اگر استخاره اومد شل نکنید توی اشنایی و تحقیقات هاااا . گاهی استخاره رشد انسان رو در نظر میگیره گاهی خیر و برکات مسیر رو به ادم میگه نه اینکه صرفا اون ادم ادم خوبی باشه یعنی دورر از جون ادم تو زندگی با یه ادم معتاد خوشبخت نمیشه ولی شاید پخته شه و به خدا نزدیک شه و خیر باشه براش برای همین استخاره فقط یه گوشه ی کوچولو از کاره

من رفتم پیش به نفر که آدم با ایمانی بود برام استخاره بگیره ولی حضور نداشت بار دوم هم رفتم یهویی گفتن ...

منم رفتم پیش یه ادمی ک قبلش برای یکی دیگ گرفته بودیم و دقیقا همون چیزی شد ک گف

و باز همون دکتر فرهنگ میگه که اگر استخاره اومد شل نکنید توی اشنایی و تحقیقات هاااا . گاهی استخاره رش ...

اها درسته منم میگم اول ادم عقلشو ب کار بندازه اشنا بشه سبک سنگین کنه بعد استخاره در کنارش بکنه