2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفا سنم کمه چیزی بلد نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 60 پست
اصلا دیگه اجازه همچین کاری نمیدم

آفرین تا عروسی نکردی مراقب باش گول شوهرتم نخور اونا برای لذت خودشون میگن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا میگی باردار نیستم😓دیگه من غلط بکنم بذارم بدون کاندوم کاری کنه

بخاطر اون قرصی ک خوردی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم کامل بود رابطمون ولی بیرون ریخت

خب نگران نباش دو روز پیش هم قرص خوردی احتمالش خیلی کمه استرس نداشته باش پریودیت رو عقب جلو میندازه استرس هم برات خوب نیست منم دوران عقدم از استرس ها زیاد داشتم همش الکی بود

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خب نگران نباش دو روز پیش هم قرص خوردی احتمالش خیلی کمه استرس نداشته باش پریودیت رو عقب جلو میندازه ا ...

ن عزیزم اشتبا متوجه شدی 

دوروز پیش قرص نخوردم.

ی هفته پیش ک خوردم ، دوروز بعدش بدون کان  داشتم.

سوالم اینه اون قرصه رو رابطه ای ک دوروز بعد بود اثر داره؟

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

اتفاقا مشکلم همینه ک نمیدونم چی ب چیهسوال اینه قرصی ک‌خوردم رو رابطه بعدیم ک دوروز بعدش بود اثر میذا ...

نه رو اون تاثیر نداره فقط زودتر پریود میشی .قرص نخور فقط کاندوم اونم از اول نه اینکه یه خورده رابطه داشته باشین نزدیک انزال بخواد کاندوم بزاره از اول دخول باید کاندوم باشه وخیالت هم راحت باشه الکی استرس نگیر .

نه رو اون تاثیر نداره فقط زودتر پریود میشی .قرص نخور فقط کاندوم اونم از اول نه اینکه یه خورده رابطه ...

واای ینی چی تاثیر نداره اخه

خب مگه قرصی ک خوردم از لقاح جلوگیری نمیکنه؟

خب حتی اگ واسه دومی نخورده باشم بازم لقاحی تشکیل نمیشه که

نه رو اون تاثیر نداره فقط زودتر پریود میشی .قرص نخور فقط کاندوم اونم از اول نه اینکه یه خورده رابطه ...

اگ تاثیر نداره  و ب فرض باردارم ، چرا خونریزی دارم پس

ن عزیزم اشتبا متوجه شدی دوروز پیش قرص نخوردم.ی هفته پیش ک خوردم ، دوروز بعدش بدون کان داشتم.سوالم ا ...

آره عزیزم داره میگم که احتمالش خیلی کمه نگران نباش

اگ تاثیر نداره و ب فرض باردارم ، چرا خونریزی دارم پس

چرا فکر کنم قرص تا دو روز تاثیر داره ولی بازم خیلی مطمئن نیستم  بعد یک هفته یا کمتر باید پریود بشی شایدم کمتر بستگی به بدن داره

چرا فکر کنم قرص تا دو روز تاثیر داره ولی بازم خیلی مطمئن نیستم بعد یک هفته یا کمتر باید پریود بشی ش ...

خب الانم خونریزی دارم ولی نسبت ب پریودام سبکه

موعدم ۲۸ اذره

خب الانم خونریزی دارم ولی نسبت ب پریودام سبکهموعدم ۲۸ اذره

دیگه به خاطر قرص پریودی عقب جلو میشه دقیقا چند روز پیش قرص خوردی؟

خب الانم خونریزی دارم ولی نسبت ب پریودام سبکهموعدم ۲۸ اذره

ببین عزیزم اگر یک هفته پیش قرص خوردی یعنی باردار نیستی بعد خوردن قرص اورژانسی باید یک هفته بعد پریود بشی که یعنی باردار نیستی خیالت راحت باشه