2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت چرا نظر یکی باهامون مخالفه بهش میپریم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونیم فقط راهنمایی کنیم

ن ببین طرف داره مثلا با ایه قران میگه فلان چیز درسته.خب قبول درسته بعد میگه علم دروغ میگه

منم‌بهش میگم‌عزیزمن اگر علم‌نباشه تو متوجه نمیشی ک‌این ایات مبارک در چه زمینه ای نازل شده و اصلا منظور چی هست این دگ‌راهنمایی نمیخواد برو ی سرچ کوچیک کن میفهمی دگ

تازه‌میگه نت هم دروغ میگه

اصلا منطقشو نفهمیدم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

خب نظرشون مخالفه میتونی راهنمایی کنیم نباید بپریم بهش شاید بعضی ها دوستداشته باشند کور بمونن

اینو ک‌میگی درمورد این بنده خدا متوجه شدم ولی خودم برام پیش اومده گاهی متوجه ی چیزی نمیشم بعد کم کم‌توضیح میدن میفهمم چی میگن این‌با اون فرق داره

ن ببین طرف داره مثلا با ایه قران میگه فلان چیز درسته.خب قبول درسته بعد میگه علم دروغ میگهمنم‌بهش میگ ...

اونا دیگه سرشون رو کردن زیر برف 

تا صبح بهش توضیح بده متوجه نمی‌شه من دیگه از راهنمایی کردن اینجور آدما خسته شدم 

💚🌱

خب نظرشون مخالفه میتونی راهنمایی کنیم نباید بپریم بهش شاید بعضی ها دوستداشته باشند کور بمونن

چون خودشونو زدن به نفهمی کاریش نمی نونی بکتی

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

اونا دیگه سرشون رو کردن زیر برف تا صبح بهش توضیح بده متوجه نمی‌شه من دیگه از راهنمایی کردن اینجور آد ...

کاش منم‌خسته بشم بدتر حرصم میگیره

تازه برگشته میگه من همه چیو میدونم