2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اینایی که میرن کما هم روح از بدنشون جدا میشه البته شایدم جدا شده چون کما مثل خواب میمونه دیگه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
اره واسه خدا هر غیر ممکنی ،ممکنه

شما اصلا می‌دونی مرگ مغزی یعنی چی؟

یعنی مغز از کار افتاده و هیچ فرمانی به بدن نمی‌ده 

و نفس کشیدن هم با دستگاه س

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

تو کماست یا مرگ مغزی شده؟!اینا باهم متفاوته عزیزم 

کما احتمال برگشت هست 

اما مرگ مغزی نه متاسفانه 

انشاالله که خدا سلامتی بده 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

شما اصلا می‌دونی مرگ مغزی یعنی وی؟یعنی مغز از کار افتاده و هیچ فرمانی به بدن نمی‌ده و نفس کشیدن هم ب ...

داشتیم چل روز کما بود ولی برگشت خداروشکر 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

خدا مریض شما رو شفا بده بهتون صبر،کاش شوهر بی غیرت من روحش جدا شه بره جهنم بر نگرده بلای ایشون بهوره تو سرش ب حق پنج تن خسته ام کرده خسته خدا لعنت ش کنه در ب در شه

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔