2777
2789
عنوان

دیشب عرق سرد کردم و نتونستم دردمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 22 پست
دیگه ادم خرجی امیکشه از بی عرضگی شوهرشهخانواده شوهرم ۱۰ماهه ی زنگ ب من و بچه ها نمیزنن ک شوهرت نیست ...

معمولا ارتباط دو طرفه هستش، شما احوال اونا رو می پرسید،؟ با خانواده شما اونقدر که احوال شما رو می‌پرسند احوال شوهرت رو هم می‌پرسن؟ آدما چه مرد و چه زن قبل از ازدواج به خانواده‌ای داشتن که تا آخر عمرشون به اونا وابستگی دارن، نمی‌دونم چرا اگه عروس با خانواده شوهرش ارتباط نداره انتظار داره شوهرش هم با مادر و پدرش قطع ارتباط باشه؟!!! واقعا برام عجیبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا ارتباط دو طرفه هستش، شما احوال اونا رو می پرسید،؟ با خانواده شما اونقدر که احوال شما رو می‌پر ...

زمین ب اسمون میباره؟ ۱۰ماه منو ۲تا بچع تنهاییم.جنگ شد 

من باید زنگ‌  بزنم حال بپرسم؟

عجب...

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیدونم چرا خانوم های سایت دنبال اینن قطع رابطه کنن با خانواده شوهر بعد شوهر هم حق نداره حرف بزنه آخه این کار درسته؟ 

شماها مردتون اجازه نده می‌آید اینجا سرو صدا که شوهرم نمیزاره با خانوادم دیدار داشته باشم