2777
2789
عنوان

دانستنی راجب قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 100 پست

پارت ۹

بسم الله الرحمن الرحیم 

قل اعوذ برب الناس.............

قل اعوذ برب الفلق.......‌‌‌‌‌......

چرا این سوره ها برای دفع طلسم و چشم زخم میخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟

یه و دیان زمان پیامبر او را طلسم کردند و تا مدتی بیمار در رخت خوابش شد جونم فداش😢😭

بعد این دو سوره رو زمزمه میکرد و باذن خدا شفا یافت و طلسمش باطل شد

خدایا .. شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چ خوب،بازم بگو اسی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

پارت ۱۰ 

قل یا ایها الکافرون

این سوره چرا نازل شد؟ پیامبر ک مومن بود؟

ماجرا اینکه کفار به پیامبر دروغ میگن میخوان به خدا کافر بشه بهش میگن بت هامونو بپرست ماهم خداتو میپرستیم برا مدتی 

ک خدا وحی میکنه بهش بگو دینتان واس خودتان و دینم واس خودم هست این سوره برا آگاهی بیشتر پیامبر بود وگرنه پیامبر عمرا اینکارو بکنه تنها معبود و معشوقش خدا بود😢

خدایا .. شکرت

بچها من چون زیاد قرآن میخونم داره همه چیز برام معنادار میشه حقایق اینا میفهمم ک زندگی فقط عیش و نوش ...

من دوست دارم یبار فقط ترجمه قرانو با خط درشت البته بخونم ..

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

عزیزمی 😘تو خیلی فهمیده ایی ن مثل بقیه نت و ناسا رو بر حضرت محمد ص و قرانش ترجیح میدن

اینم حکمت خداست دیگه که خواسته به جهانیان بفهمونه ناساشون داره کم کم به قران ۱۴۰۰ سال پیش میرسه وتاییدش میکنه

..........
جالب ترش اینه !!!! ( البته بقول تو ) موسی یک بیگناه رو میکشه !! و فرار میکنه !! خدا ک خودش برای کشتن ...

موسی قصد کشتن نداشته واونقدر قدرتمند بوده که طرف با یه مشت موسی میمیره این میشه قتل عیر عمد وقصاص نداره اونا میخاستن موسی رو بکشن

..........
اسی حالمون خوب کردی ...بازم اطلاعاتی داشتی بزار ..منتظرم

باشه عزیزم ان شا الله خدا مشکلاتمونو حل کنه سال دیگه تاپیک ازدواج و چه داریمونو و قبولی دانشگاه بزنیم الهی🙂

خدایا .. شکرت

موسی قصد کشتن نداشته واونقدر قدرتمند بوده که طرف با یه مشت موسی میمیره این میشه قتل عیر عمد وقصاص ند ...

آره گفتم نمیدونست میخواست از دوستش دفاع کنه ک بعدا خیلی  ناراحت و پشیمون شد

خدایا .. شکرت