2777
2789

🔵 السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ

🔴 سلام و توجه صبحگاهی یعنی یاریم کن امروز مراقب اعمالم باشم که از شما جدا نشوم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام منم برسون و بگو خیلی بی معرفتی

عزیزم خودمو و دسته ای شبیه به خودمو میگم که  ما بی معرفتیم که مقدمات ظهور فراهم نمیکنیم ....... چون اگه آمادگی شیعه واقعی و پیرو واقعی امام زمان پیدا نکنیم خوب همون میشه عاشورا 

عزیزم خودمو و دسته ای شبیه به خودمو میگم که ما بی معرفتیم که مقدمات ظهور فراهم نمیکنیم ....... چون ...

من کاری به کسی ندارم فقط خیلی وقته هیچ امیدی ندارم منو اینجور نبین منم بی معرفت نبودم منم هرروز صبح بلند میشدم زیر اسمون موقع اذان دعا میکردم امام زمان ظهور کنن اصلا بابا صداشون میکردم ولی انقد به دادم نرسیدن که به خاک سیاه نشستم میگم شما که مورد لطف ولی عصر هستین سلام منو برسونید و بگید من خیلی منتظر بودم جز شما کسیو نداشتم با صورت زمین خوردم و کمکم نکردی همین چون صدای خودمو نمیشنون

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

من کاری به کسی ندارم فقط خیلی وقته هیچ امیدی ندارم منو اینجور نبین منم بی معرفت نبودم منم هرروز صبح ...

عزیزم گاهی ما چیزی بد میدونیم که به نفعمونه و برعکسشم هست ما که از حکمت خدا خبر نداریم یا از مکافات عمل خودمون میچشیم و یا ....... ، اینو مطمئنم محاله که امام زمان صدا بزنی و صداتو نشنوه ، ارتباطتو باهاشون قطع نکن ایشون نجات دهنده ان این دنیا بالاخره تموم میشه ولی اینکه مثل آهن ایستاد برای اطاعت پیامبر و امام ، در هر شرایطی ، اینان که واقعی پیرو ان ، بعضیا همه هستیشونو فدای امام میکنن جان و مال و خانواده اشونو ، میدونم که اینا رو در حرف ؛ راحته ؛ ان شاء الله که امام دستمونو رها نکنه ، فقط باهاشون وصل باش و ایمان داشته باش نتیجه اش پیروزیه ، بعد از هر سختیه آسانیه ؛ صبور باش خدا خودش به صابران مژده میده درقرآن و یا میگه من با صابرانم