2777
2789
عنوان

مادر پدرم با برادر متاهلم بدجور بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15551 بازدید | 241 پست
اگه واقعیت نداشت اینا اینجوری کولی بازی راه نمی انداختن، تا الان جیک تو جیک بودن کاری نداشته رفیقش ح ...

بخدا تمام رفیق های همسر سابق من به من نگاه جنسی داشتن هرچی میگفتم رقت آمد نکن قبول نمی‌کرد یش گفته بودن رابطه گروهی داشته باشیم زن شوهر عوض کنیم من باورم نمیشد فکر کردم شوخی میکنه بعد دیدم دوستاش چقد هرزه آن با اینکه متاهل بودن برا هم زن جور میکردن خونه جور میکردن اصلا یه وضعی من جدا شدم چون همسر سابقم منحرف جنسی بود ولی دوستاش هیز بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والله شرف حیا ابرو ناموس حیثیت به یک طایفه‌ ربط داره چرا میگی به پدر مادر ربط نداره تا ۷ نسل اثر کار ...

صحبت هاتون کاملا درسته ولی فکر میکنم پدر و مادرشون از ابتدا روش تربیتی مناسبی انتخاب نکردند چون خانواده هایی هم هستند که در عین اینکه روی روابط فرزندان کنترل و نظا رت دارند. احترام و ادب هم بینشون برقراره و بچه ها حر ف پدر و مادر را روی چشم میگذارند. آرامش و متانت و آبرو و شرف بزرگی تو خانوادهاشون موج میزنه ولی در این خانواده متاسفانه بزرگترها ایراد داشتند که بچه ها اینطور شدن

از ته دل آرزو میکنم خانواد ه استارتر از مسیری که توش حرکت میکنن برگردن و یک زندگی سالم را شروع کنن. و همچنین کسانی که اومدن به به این طرز زندگی کردن حق دادند و گفتند خودشونم چنین زندگی را دارند. 

چه کار خوبی کردی از اون باتلاق بیرون کشیدی

اینکه آدم به هیچی باور نداشته باشه خیلی خطرناکه بعصی مذهبی نیستن ولی به اصول اخلاقی پابند هستن اهل رابطه های غیر اخلاقی نیستن به بدن شون با مشروب سیگار آسیب نمیزنن درست زندگی میگن اخلاقی زندگی میگنن ولی اینکه نه مذهبی باشی نه به اصول اخلاقی پابند باشی واقعا خوب نیست گاهی چیزایی میبینم شوک میشم خدا همه را عاقبت بخیر کنه متاسفانه بعصی این چیزا را باکلاس بودن میدونن حرفم بزنی میگن عقب مونده.

اصلا درک نمیکنم مادر پدرتودلشون میخواد زن و شوهری برن گروپ ... به بقیه چه ربطی داره وقتی خودشون راضی ...

اینو جدی گفتی یا شوخی؟یعنی اصلا مهم نیست بچشون رسوا بشه یا ایدز بگیره...از کی اینقدر روشنفکر شدین خوش به حالتون نباشه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

والله شرف حیا ابرو ناموس حیثیت به یک طایفه‌ ربط داره چرا میگی به پدر مادر ربط نداره تا ۷ نسل اثر کار ...

درسته عزیزم حرفات 

ولی مسئله اسی الان اینه 

شاید دوستش چرت گفته 

مامانش چرا باید به دوسته پسرش 

که نمیشناخته اعتماد داشته باشه 

قبولش کنه ولی حرفه پسرش رو نه 

بعدم حالا کاریه که پسرش انجام داده با زد و خورد 

و آسیب رسوندن که حل نمیشه..... 

شاید واقعا اینکارو نکرده باشه پسرش به دوست که 

نمیشه اعتماد کرد پسرشم کاملا بی عقله که شماره 

مادرشو داده به دوستش چرا باید همچین کاری بکنه آخه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
صحبت هاتون کاملا درسته ولی فکر میکنم پدر و مادرشون از ابتدا روش تربیتی مناسبی انتخاب نکردند چون خانو ...

این حرفاتو قبول ندارم

من به چشم خودم دیدم مادری که اهل نماز و ...کلا حرف زشت از دهنش بیرون نمیاد بچش یه آدم لاشی مشروب خور شده .بچه ها از دوستشون حرف شنوی بیشتری دارند تا خانواده

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم همینو میگم آدم باید گاهی تجربه کنه بیوفته تو چاه تا عبرت کنه ،همیشه نصیحت جواب نمی‌ده

گاهی تجربه ها برا آدم خیلی گرون تموم میشه انقد گرون که دبگه خودت نمیتونی از اون تجربه استفاده کنی یا حداقل اینکه اون تجربه با اون قیمتی که برات تموم میشه اصلا نمیصرفه..... 

میدونی که تو این دنیا باید یچیزیو از دست بدی تا یچی بدست بیاری آدم عاقل باید ببینه درقبال این تجربه که بدست میاره چی از دست میده؟! گاهی وقتا اونچیزی که از دست میدی گرون تره و غیر قابل بازگشت..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من شوهر دارن هنوز به پوشش من کار دارن که چرا اینو میپوشی اونو میپوشی ، من دایورت میکنم شوهرم هم چند ...

الهی خدا به همتون آرامش بده و کمکتون کنه ولی من جای خواهر کوچیک شما نمیخوام نصیحت کنم بانو جان ولی بخدا  این بی بند و باری و بی حجابی ها یه جایی تاثیر بدی تو زندگی جوونا میذاره خدا پدر و مادرتون براتون نگه داره و خدا خیرشون بده که به شما هم تذکر میدن ولی خودتون ببینین که سر زندگی برادرتون چی اومد؟؟؟

حتی فکرشم عذاب آور توروخدا مساله محرم و نامحرم و حجاب رو جدی بگیرین مخصوصا که خانوادتون هم الحمدلله به این چیزا معتقد هستن انقدر تو اطرافیانم دیدم از وقتی روشن فکر شدن کم کم حجاب گذاشتن کنار بعدش مشروب دیدن خوش میگذره دیگه زن و شوهر همدیگر آزاد گذاشتن و گفتن ما روشنفکریم تهشم هر کدوم با یکی رفتن و طلاق گرفتن بچه هاشونم طفلای معصوم موندن بین این دو پدر و مادر بی مسئولیت

اینا روگفتم که بدونین پدر و مادرتون یه چیزی میدونن که میگن خدا سایه شون روی سرتون نگه داره انشالله