2777
2789
عنوان

گن بستن ب کوچیک شدن شکم کمک‌ میکنه

161 بازدید | 24 پست

چرا شکم هیچ‌ جوره نمیره خسته شدم از حرفای مردم شده کسایی ک ب وزن ۴۵ هم رسیدن بازم شکم دارم وزن نپرسید ولی شکمم بزرگه حدود دو سه کیلو شکم دارم چجوری از شرش خلاص شم عمل چ عملی خوبه دردشو مرگش برام مهم نیست ۱۸ سالمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو سه کیلو که چیزی نیست خیلی هم جذابه البته اگه

کاش همینجوری بود انقد ک ملاک زیبایی رو تو خانوما سخت کردن دیگه موندم بدنی می‌خوان ک کمر سه چهار سانت پایین تنه بزرگ سینه بزرگ ولی مردا خودشون هرچقدر زشت باشن اعتماد ب سقف خدا دارن و البته همین خانوما هستن ک بهشون همچین اجازه ای دادن و دیگه جا افتاده شده مخصوصا تو خانومای ایرانی ک همش عملن و حقم دارن منم الان حاضرم عمل کنم مرگشم ب جون خریدم خسته شدم از تمام حرفا و شکستنا

عزیزم ورزش کن بهترین راهه هم باسن تو بزرگ کن هم شکمتو آب کن و سلامتی که از همش مهمتره

چرا ندونسته حرف میزنید باشگاه هم رفتم همه جا لاغر میشه الی شکم وقتی نمیره چی غلطی کنم؟؟؟ خودم چاقو بردارم ببرم چربی های شکممو؟؟ سلامتی روان ک نزاشتن از قضاوت ها و شکستن اعتماد به نفس از جمله مامان خودم سلامت جسم می‌خوام چیکار