2777
2789
عنوان

گن بستن ب کوچیک شدن شکم کمک‌ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
چرا ندونسته حرف میزنید؟!!!!!! فکر می‌کنی نرفتم؟!!! بدون چقد از حرفا و قضاوتا خستم ک مرگو هم ب جون خر ...

کی قضاوتت کرد؟؟؟؟؟

چته اینهمه گارد برا چیته؟؟؟؟؟

حرف بدی زدم بهت؟

گفتم بجای این حرفا برو باشگاه (منظور اینه که بجای اینکه حرف بقیه برات مهم باشه برو باشگاهتو ادامه بده و روحیتو اوکی کن)

یه جعبه شیرینی بخر با خودت اشتی کن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی قضاوتت کرد؟؟؟؟؟چته اینهمه گارد برا چیته؟؟؟؟؟حرف بدی زدم بهت؟گفتم بجای این حرفا برو باشگاه (منظور ...

خستم خسته ی آدم وقتی ب ته خط میرسه و کم‌ میاره از قضاوت ها و بدترین حرفای مردم از جمله مادر خودش ب جایی میرسه ک جونشم میزاره وسط و برای عمل هم ریسک می‌کنه پس بدون ک چقد خستم ک از جونمم گذشتم

خستم خسته ی آدم وقتی ب ته خط میرسه و کم‌ میاره از قضاوت ها و بدترین حرفای مردم از جمله مادر خودش ب ج ...

ببین باشگاه زمانه بیشتری میبره ولی سالم تره و بهتره به بدنتم فرم میدی

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بآ خودت مهربون باش چاقو چیه چرت و پرت میگی برو بخواب فرشته

وقتی بقیه باهام مهربونم نیستن حالا بقیه هیچی وقتی مامان خودم اعتماد بنفسمو روز هزاران بار میشکنه چرا با خودم مهربون باشم کاش خدا فردا ۲۰۰ میلیون می‌ریخت تو‌ کارتم صبح زود بدون اجازه همه میرفتم سمت بیمارستان برای عمل

وقتی بقیه باهام مهربونم نیستن حالا بقیه هیچی وقتی مامان خودم اعتماد بنفسمو روز هزاران بار میشکنه چرا ...

یه چیز بگم؟ 

تا حالا استخر رفتی؟ 

بدن خانومارو دیدی؟ 

این چیزی که تو مجازی ساختن که وای همه بدون یک درصد چربی و سوپر مدل و فلان همش الکیه

بدن واقعی چربی داره، ترک پوستی زیاد داره 

تو به هیچکسی همچین بدنی بدهکار نیستی حتی مامانت! خودش جنیفر لوپزه؟ 

من الان دیگه اندام خیلی خوب و عضله و ورزشکاری دارم، ولی شاید نزدیک 10 ساله ورزش میکنم و سالم و به اندازه غذا میخورم

بارها و بارها هم پیش اومده که شکست خوردم رفتم بالا باز اومدم پایین

ما هدفمون از بدن سالم و متناسب اینه که حالمون خوب باشه نه که خودش حالمونو بد کنه