endl مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 عنوان شیطونه میگه🚶🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست برم هرچی قرص تو خونه هست بخورم خواب ابدی برم🚶🏻♀️ انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1404/09/11 | 03:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 منم همینطور ولی چاره چیه اومدیم که زندگی کنیم اصلا حوصله ندارم ببین هرکاری میکنم هرتلاشی ک میکنم اخرش ب همین نقطه میرسم پنج سالی میشه که تحت درمانم فایده ای نداره انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
همون_دختر_تنها عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1745 منم خیلی دوس دارم ولی میترسم :)💔💔 کاش میدونستم دنیای بعدی وجود نداره بی درنگ این کارو میکردم و دیگه کلا نه روحم وجود داشت نه جسمم :)💔
ریحونسبز عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1000 شاید تو تقدیر نوشته با قرص من چیزی گفتم!؟گفتم اگه در تقدیرت نباشه بعدش به فنا میری حتی ممکنه فلج بشی یا یه سری کنترل هارو از دست بدی مثل راه رفتن هرچیزی ممکنه شرایطدروغانداگرانسانیانساندیگریرادوستبداردبرایشجنگبهپامیکند
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 من ک زندگیم رو هواااس ولی دارم میجنگممم دیگ خنثی شدم در عین حالی که میخوام بمیرم موازی زنذگیمم حلو میبرم ولی خب نمیشه نمیتون خستم از هفت صبح بیدار دیشب سه ساعت خواب اصلا نمیتونم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
sonbolbolbol عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 2678 اصلا حوصله ندارم ببین هرکاری میکنم هرتلاشی ک میکنم اخرش ب همین نقطه میرسم پنج سالی میشه که تحت درمان ... میدونم کاملا درکت میکنم اما خودکشی خیلی کار خودخواهانهایه به فکر بقیه باش که اذیت میشن از نبودت 🧚♀
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12019 بجنگ برای زندگی بجنگگگگ تا سرنوشت عوض کنی امضام ببین من که خواهرشوهرام نمیذارن آب خوش از گلوم پایین بره روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 میدونم کاملا درکت میکنم اما خودکشی خیلی کار خودخواهانهایه به فکر بقیه باش که اذیت میشن از نبودت بخاطر اینکه دیگران عزادار نشن باید عذاب بکشی انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 894 من تا قبل نی نی سایت فکر میکردم فقط خودم مشکل دارم... مهربون سایتتونم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49276 من که خواهرشوهرام نمیذارن آب خوش از گلوم پایین بره خیر نبینن خدا سرگرم خودشون کنه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12019 خیر نبینن خدا سرگرم خودشون کنه 💔🫂 روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭