2777
2789

از تاپیک هام پیداست چقدر زجرم میداد همیشه 

بخدا عذابی نمونده بود نده بهم 

از فحش و ناسزا و کتک تو بارداری بگیر تا خساست و هیچی نخریدن و بچه ننه بودن و.....

چند روز پیشم سر چیزای بیخود دوشب دعوا کرد هر چی از دهنش دراومد بهم گفت

بعدش خودش هی شوخی شوخی آشتی کرد 

یعنی جایی دعوت بودم همگی من یکم به خودم رسیدم رسیدم که چه عرض کنم یکم مرتب تر لباس پوشیدم و خلاصه شیک شدم چون همش به بچه شیر میدم 

بعدش دورهم بودیم خونه مادرشوهرم هی شوخی میکردیم همگی و....

از اونجا برگشتنی به زور آشتی کرد 

و از اون دعوا نکرده هی الکی قربون صدقم میره دعوا نمیکنه مهربون شده  یکم خرج میکنه 

شده مثل اون اوایل عقد 

دلم یکم گرم شده ولی خب خیلی میترسم نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه 

چیکار کنم همینطور بمونه

بنام خدا سیاست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم آبجی 

فقط مراقب باش 

تاریخ و تجربه ثابت کرده مردی که یهو خوب شه ی جای کارش میلنگه 

امیدوارم از شما سربراه شده باشه 

ان شاءالله 

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

بابا چند ساله پدرم دراومده سیاست چند روز فقط جواب میداد

بخودت بستگی داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چون به خودت رسیدی عزیزم همیشه سعی کن الویت خودت باشی به خودت برس ارایش کن موهاتو درست کن لباس خوب ب ...

آخه عزیزم رسیدن خاصی هم نبود فقط یه لباس مرتب پوشیدم موهامو شونه کردم و اینجوری همین 

درسته تو خونه اکثر نامرتبم ولی سعی میکنم به خودم برسم همین یعنی خیلی اونجوری دیده منو ولی تاثیری نداشت 

بعد یه نوزاد دارم که خیلی اذیت میکنه وقت نمیکنم

منظورت خیانته

کلی منظورم شاید کاری باشه ک میدونه تو صدرصد مخالفی باهاش 

البته من هیچ شناختی از همسر شما و شما ندارم عزیزم و این حرفا همه حدس و گمانه 

شاید بخودت رسیدی خوشش اومده

درهر صورت همه باید مراقب زندگیمون باشیم

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤