2777
2789

خدا بده شانس 

من خوشحالم خرج زن و بچش میکنه ولی چرا شوهرم من اینکاررو نکرد 

خونشونو عوض کردن  دندوناش کامپوزیت کرده دماغشو عمل کرده شاید ده دست لباس واسش خزیده 

مطمئنم به خرد و خوراک و... شون هم خیلی خوب میرسه سفر هم بردتشون 

والا من هم خوشگل ترم هم خوش اخلاق ترم از اون خانوادم بیشتر حمایت میکنن ولی والا شانس ندارم 

چندتا دندونم خراب شده شوهرم نمیبره درست کنهددندونای خودشو میبره 

وقتایی که پول داشت قایمکی از من هی واسه خواهر و مادرش خرج میکرد 

میمیره یه تیکه لباس بخره واسم 

پول زایمانمو نداد اصلا خودم دادم 

سفر نبرده مادر و پدرشو برد حاملگی منو بهونه کرد 

از این ساختمون لعنتی هم نمیره میگه پسر آخرین تا آخر عمرم تو این آلونک میمونم

اینم شانس منه بدبخته 

اخلاقش هم از اخلاق یزید بدتره واسه خونه تا نگم هیچی نمیخره دائم دعواست کلا سر هرچیزی دست روم بلند کرده فحشم داده

تازگیا فقط نمیدونم نقشش چیه یکم عوض شده قربون صدقش میره دعوا نمیکنه حداقل گاهی واسه خونه خرید میکنه 

نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی زنها واقعا از شوهر شانس آوردن.. من دوروبریامم اینجورین.. کل حقوق شوهرو خرج لباس و رسیدگی ب خودشون میکنن یک کلمه شوهر اعتراضی نمیکنه! درسته شوهر خودمم خیلی مرد خوبیه ولی نمیدونم اگه روزی من بخام ولخرجی کنم برای خودم واقعا قبول میکنه یا ن!

یکی از دلایلی که من هرگز اجازه نمیدم کسی سر از زندگی و خونمون در بیاره همین موضوعه 

یهو یه چیزی باعث ناراحتی کسی شه و حرفی بزنه بعدا 😕

عزیزم شما با همسرت ازدواج کردی ‌. انتخابت ایشون بوده ‌

انتخاب جاریت هم برادرشوهرت بوده 

نمیتونی مقایسه کنی که

اینجوری هم خودت آسیب میبینی هم بقیه متوجه حسادتت میشن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩