2777
2789
عنوان

شیرم کمه بچه هریساعت بیدارمیشه خودشم شیرم رقیق هست

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 32 پست

عزیزم تو بیمارستان تشخیص ندادن بچت شیرخشک نیازداره؟

من بیمارستان بودم همونجا پرستار گفت رفتن شیرخشک خریدن.

شماام سریعتر یه دکتر برا بچت پیداکن ببر زیرنظرش من دکتر بچمم هیچ مشکلی با شیرخشک نداشت چون من شیرم زیاد بود ولی بچم یه ساعت مک میزد ولی سیرنمیشد.

یه دکترخوب پیداکن و هرکیم هرچی گفت بگو دکترش گفته اینجور.

ادم صلاح بچشو خودش بهترمیدونه گلم.

اخه الان زردی داره باید زیاد شیر بخوره خودمم اشتهام کورشده هیچی نمی تونم بخورم معذدت میخوام خشکیت وب ...

ب سلامتی اره دیگ خودت نخوری شیرم نداری والا حق داری حالت بد باشه طبیعیه من چند روز دیگ زایمانمه ب قدری عذاب کشیدم ک از همین الان وارد افسردگی شدم ولی اعلام کردم ب همه کاریم نداشته باشین میخوام شیر خشک بدم چون شیر دهیم باز دو سال مادرو داغون میکنه همین 9 ماه بسم بود

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب سلامتی اره دیگ خودت نخوری شیرم نداری والا حق داری حالت بد باشه طبیعیه من چند روز دیگ زایمانمه ب قد ...

میبرم بچه رو دکتر میگه این الکی میگه شیرنداره داره به بچه نمیده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزم تو بیمارستان تشخیص ندادن بچت شیرخشک نیازداره؟من بیمارستان بودم همونجا پرستار گفت رفتن شیرخشک خ ...

بخدا بچه منم همینه میبینی ۴۵دقیقه یساعت میذارم مک میزنه فقط ۳دقیقه اول خوب مک میزنه بعدش میخوابه توخواب به زور دوسه تا میک میزنه بااینهمه یساعت نشده بیارمیشه بازم میخواد

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اخه الان زردی داره باید زیاد شیر بخوره خودمم اشتهام کورشده هیچی نمی تونم بخورم معذدت میخوام خشکیت وب ...

ای جانم ... مبارکت باشه عزیزم

اوایل آدم هی خسته و بی حوصله اس کم کم روبه راه میشی

فقط تا میتونی غذا خوب بخور تا جون داشته باشی

بچه ماه های اول هر یکساعت شیر میخواد و مرتب هم باید مراقبش بود.هر وقت تونستی شیر خودت رو بدوش بریز تو شیشه بذار تو یخچال، شبها که خسته ای بگو شوهرت شیر رو یکم گرم کنه بده به بچه شما استراحت کنی که شیرت باز بیاد.

توکل کن به خدا، خدا خودش کمکت کنه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
ای بابا 🥲

الان من نمیدونم چطور زنده موندم ۵روزه درست خسابی نخوابیدم

ای جانم ... مبارکت باشه عزیزماوایل آدم هی خسته و بی حوصله اس کم کم روبه راه میشیفقط تا میتونی غذا خو ...

ممنون تادیروز شیر داشتم امروز اونقدر گیه کردم شیر ندارم

امضات رو خوندم در مورد بارداری که گفتی برات بمونه الان که خدا برات داده ناشکری نکن همه مادرا این چیز ...

من بابچه مشکلی ندارم که فقط مثلا میخوام راه شیردادن رو یادبگیرم مامانم یه چیری میگه حکم فحش داره برام بدحرف میزنه امروز اونقدر پشت گوشی گریه کردم ها باسوهرم بخیه هام تیر کشیدن

الان من نمیدونم چطور زنده موندم ۵روزه درست خسابی نخوابیدم

عزیزم 

میفهممت منم خواهرم زایمان داشت بودم میدونم چی میگی 

خدا توانشو میده چاره نی طی روز تا بچه خوابید یکم بخواب 

افسردگی بعد زایمامم تا دو سه هفته طبیعیه درست میشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزدلم حق داری ... اینا بخاطر هورموناته ... آدم رو خسته و بی حوصله میکنه

سعی کن مرتب دوش بگیری که سرحال بشی.

پاشو به خودت برس، تو مادر قوی هستی

تو ۹ ماه تحمل کردی این بدقلقی نی نی و تنظیم شیر و خوابش فوقش ۲ ماه طول بکشه ... بعد از ۱۰ روز هم شیرت اونقدر زیاد میشه که خودت تعجب کنی. فقط آرامش خودت رو حفظ کن و چیزهایی که بالاتر گفتم رو بخور.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

اگه سزارین کردی که بخاطر اونه اوایل شیرت کمه خود من اوایل تا یک ماه شیرم کم بود اینقدر دوشیدم و دادم به بچه که شیرم اومد کلی هم خوراکی مقوی میخوردم مثل مغزیجات،سبزیجات،آبگوشت،ماهی خلاصه طوری شد بچم توی ۳ ماهگی همه میگفتن انگار ی سالشه نترس کم کم درست میشه

بخدا بچه منم همینه میبینی ۴۵دقیقه یساعت میذارم مک میزنه فقط ۳دقیقه اول خوب مک میزنه بعدش میخوابه توخ ...

شیردادن واقعا سخته و گردن وکمر ادم میشکنه.

یه بچس یه ربع بیست دقه شیرشو میخوره وسیرمیشه کامل ولی بچه های ما که یه ساعت مک میزنن وسیرنمیشن میگن شیر مادرسبکه خیلی براش.

یا شیرمون قوی نیس براش.

امیدوارم به خوبی بگذره برات این دوران،منکه دمار از روزگارم دراومد سر شیردادن بهش.