2777
2789
عنوان

چجوری پول در بیاریم

295 بازدید | 24 پست

چ شکلی؟ از چی شروع کنم  سنم کمه راهنمایی کنین

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم ۱۸ ۱۷سالم بود انلاین شاپ کیف زدم ولی مدیریت نداشتم پولاشو خرج کردم سودشو دیگ چیزی نموند😂

ی دوره هم گل روبانی درست کردم سود خوبی داره اما زحمتش زیاده 

کلا ادم خلافی هستم برای رسیدن ب خواسته هام از راه درست پول دراوردم تا چیزی ک میخاستم ولی گرون بودو بتونم تو خریدش کمک کنم

میلی چجوری

ببین عزیزم از بازار یا مایکت میتونی ببینی

۳ میلیون نفر نصب کردن

از وب هم ۲۵ میلیون نفر رفتن داخل

ورود کنی توش ۱۰۰ هزار میده 

هر کس رو دعوت کنی به داخل اپلیکیشین به ازای هر نفر باز ۱۰۰ هزار تومن میده

باید کد معرف بزنی

و دیگران هم باید کد معرف تو رو بزنند

ببین عزیزم از بازار یا مایکت میتونی ببینی۳ میلیون نفر نصب کردناز وب هم ۲۵ میلیون نفر رفتن داخلورود ک ...

به ازای هر نفر ۱۰۰ میده؟؟؟؟اخرین بار به من ۲۵ یا۴۰ داد دقیق یادم نیس ولی بیشتر ازین نبود