2777
2789
عنوان

حس میکنم از همه همسنام عقب ترم

68 بازدید | 5 پست

ن شوهر دارم ک بگم بخاطر اون چیزی نشدم

ن کار خواستی کردم تو زندگیم فقط درس خوندم الانم پیام نور میخونم😁😂 ن چیزی بلدم  با این اوضاع هم هیچ کار خوبی نیس ک برم😑 طلا ندارم پول ندارن ...

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

خب الان می‌دونی که از آنچه تو ذهنت عقبی نه بقیه چون تو در خودت توانایی اش سراغ داری این فکر داری 

هیچ وقت خودتو با سنگ محک بقیه نسنج با خودت رقابت کن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب الان می‌دونی که از آنچه تو ذهنت عقبی نه بقیه چون تو در خودت توانایی اش سراغ داری این فکر داری هیچ ...

چیکار میتونم بکنم اخه؟ گفتم کنکور بدم ولی الان خیلی سخت شده  

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو به خودت اومدی  دیدی ،همه جا چرا انقد‌ نوره‌ اععع اینجا کجاست پیام نوره 😂 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یهو به خودت اومدی دیدی ،همه جا چرا انقد‌ نوره‌ اععع اینجا کجاست پیام نوره 😂

افرین دقیقا دوران کنکور هم همش میگفتم اینو😒😂

چیکار میتونم بکنم اخه؟ گفتم کنکور بدم ولی الان خیلی سخت شده

موفقیت فقط کنکور نیست سد کنکور برای خود محکم نکن 

بقول پدرم عالی بودن در یک متوسط خیلی بهتر از متوسط بودن در یک رشته عالی پس سعی کن عالی باشی در زمینه تحصیلی 

و روی شخصیت خودت کار کن .

کتاب پادکست ، یادگیری مهارت پول ساز ، زبان دوم ، یادگیری زبان بدن و تلاش برای تکامل رفتاری 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر