2777
2789
اون چیزی که تو ذهنمه حل میشه ؟ امسال فرهنگیان میارم ترازم چند میشه

حس ششم می‌گه چیزی که تو ذهنت داری راهش باز می‌شه امسال فرهنگیان رو میاری

ترازش هم بیشتر از سال‌های قبل 

مهربون سایتتونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس ششم می‌گه چیزی که تو ذهنت داری راهش باز می‌شه امسال فرهنگیان رو میاریترازش هم بیشتر از سال‌های قب ...

یعنی اتفاقی چیزی نمی افته من الکی نگرانم؟

دوازدهمم 

درمورد ازدواجم چی حس میکنی 

شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش 

یعنی اتفاقی چیزی نمی افته من الکی نگرانم؟دوازدهمم درمورد ازدواجم چی حس میکنی شغلش کجا آشنا میشیم خصو ...

میشه بگی ساعت مطالعه تون چنده گل؟

حس ششم می‌گه ازدواجت نقطه روشنی بخشه برات مثل دری که به آرامش و روشنایی  باز می‌شه

واییی خیلی فلسفی کردم جمله م رو ولی حسم بود و فی البداهه

مهربون سایتتونم

میشه بگی ساعت مطالعه تون چنده گل؟حس ششم می‌گه ازدواجت نقطه روشنی بخشه برات مثل دری که به آرامش و روش ...

ساحل صبرواقعاحرفات چقدردلگرم کننده س خداخیرت بده❤️❤️❤️نظرت رودرباره ی پست اخرمم میگی منظورت ازوضع مالی سبک ترچیه ؟مجیدباهمون زن که خیانت کردازدواج داره ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

میشه بگی ساعت مطالعه تون چنده گل؟حس ششم می‌گه ازدواجت نقطه روشنی بخشه برات مثل دری که به آرامش و روش ...

نمیدونم یعنی حساب نمیکنم چند ساعت میخونم 

تا ۱۲ مدرسم بعدش ۵ ساعت اینا میخونم متغییر 

آها مرسی چندسال دیگه شغلش چیه کجا آشنا میشیم 

نمیدونم یعنی حساب نمیکنم چند ساعت میخونم تا ۱۲ مدرسم بعدش ۵ ساعت اینا میخونم متغییر آها مرسی چندسال ...

حس ششم می‌گه چند سال دیگه شغلش با ثبات و محترمه

آشنایی‌تون هم در جمعی ساده رقم می‌خوره

موفق و دل شاد باشی عزیزم❤️

مهربون سایتتونم

یعنی بهتر و لارج تر

چقدرارامش گرفتم بچه ها روبهم نمیدن یعنی نمیزارن ببینم دعام کن خودش خیانت کردولی به من تهمت زدن بچه اامم گرفتم حس میکنم دلت پاکه دعام کن خداهرچی می خوای بهت بده ❤️❤️❤️❤️

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

چقدرارامش گرفتم بچه ها روبهم نمیدن یعنی نمیزارن ببینم دعام کن خودش خیانت کردولی به من تهمت زدن بچه ا ...

دلم ...

تو چه دانی در این دل چه میگذره آره ولی میشه متوجه شد ...

من مهربون بود ولی دنیا به هرچیزی تونست منو زد و ایستاده کشت.. ببخشید زیاد طولانی شد

حس ششم می‌گه بچه‌هات دوباره به آغوش تو برمی‌گردن خدا هم آرزوهاتو یکی‌یکی می‌ذاره جلوی پات ❤️

مهربون سایتتونم