2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم اجرا گذاشتن مهریه

119 بازدید | 20 پست

برای استعلام و توقیف اموال و گرفتن مهریه اول باید چکار کرد ؟ از چه طریقی اقدام کنی بهتره ؟

میخوایم از طریقی اقدام کنیم که متوجه نشه مهریه رو میخوایم اجرا بزاریم چون بفهمه یه ماشین داره که یا میفروشه یا از پارکینگ درش نمیاره که توقیفش نکنن . اگر بفروشش باید بیفتیم دنبال اثبات فرار از دین . و یه مورد دیگه اینکه خواهرم میخواد مهریه اش رو اجرا بزاره و شاغل هم نیست میخواد از طریقی اقدام کنه که هزینه نداشته باشه .

درود

میتونید دادخواست مطالبه مهریه بدید ابتدا تامین خواسته بگیرید و اموال رو توقیف کنید تا نتونن منتقل کنن 

اگر اموال سند رسمی دارند از طریق واحد اجراییات اداره ثبت هم میتونید اقدام کنید 

برای هزینه دادرسی میتونید اعسار بزنید

درودمیتونید دادخواست مطالبه مهریه بدید ابتدا تامین خواسته بگیرید و اموال رو توقیف کنید تا نتونن منتق ...

سلام . خیلی ممنون بابت توضیحاتتون .

این اقا زمانی که با خواهرم زندگی میکرد یه ۲۰۷ داشت که به نام خودش بود الان حدود ۲۲ ماه از زمانی که خونه رو ترک کرده میگذره الان یه ماشین دیگه دستش هست که تو پیجش عکسش و فیلم گداشته بود شماره پلاکش هم مشخص بود رفتم از پلیش بعلاوه ۱۰ پرسیدم فهمیدم  ماشین به اسم خوهرشه . 

مطمینم ماشین مال خودشه ولی به نام خوهرش زده ماشین هم دست خودشه خواهرش خوزستانه این کرجه .

الان ما چطور ثابت کنیم اون ماشین مال پسرست ؟ 

چون ماشین رو عوض کرده فکر نمیکنم مستقیم خودش به نام خواهرش زده باشه . 

من فکر میکنم ۲۰۷ رو فروخته بعد پول گداشته روش یه ماشین به اسم خواهرش خریده .

چطور ثابت کنیم ماشینه مال پسرست؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درودمیتونید دادخواست مطالبه مهریه بدید ابتدا تامین خواسته بگیرید و اموال رو توقیف کنید تا نتونن منتق ...

اول باید درخواست تامین خواسته داد صبر کنیم حوابش بیاد و اموالش توقیف شه بعد بریم برای مهریه درخواست بدیم ؟ 

یا درخواست تامین خواسته و مهریه رو همزمان بدیم ؟ 

بعد چند تا مهریه رو اجرا بزاریم؟ 

اول باید درخواست تامین خواسته داد صبر کنیم حوابش بیاد و اموالش توقیف شه بعد بریم برای مهریه درخواست ...

همزمان با دادخواست اصلی مطرح کنید و فوریت رو قید کنید ابتدا اجرا بعد به طرف ابلاغ میشه در این صورت به راحتی قبل از اقدام آقا میتونید اموال رو توقیف کنید 

در مورد اینکه به نام خواهرش زده ماشین و خب چون سند به نام خواهرش هست سخت میشه اثبات کرد که مال خودشه،و شما هم هنوز اقدامی نکردید که بحث فرار دین پیش بیاد 

۰۹۱۱۲۸۵۰۰۵۱ این شماره منه سوالی داشتید تو واتساپ میتونید بپرسید 

همزمان با دادخواست اصلی مطرح کنید و فوریت رو قید کنید ابتدا اجرا بعد به طرف ابلاغ میشه در این صورت ب ...

خیلی لطف کردید ممنونم 

فقط برای فوریت که گفتین دقیقا چه جمله ای باید نوشته شه؟ 

و اینکه اگر دادخواست ابطال معامله صوری برای ماشینی که به نام خواهرش زده بدیم چند درصد امکان داره رای به نفع خواهرم صادر شه؟

خیلی لطف کردید ممنونم فقط برای فوریت که گفتین دقیقا چه جمله ای باید نوشته شه؟ و اینکه اگر دادخواست ا ...

بنویسید که باتوجه به اینکه ممکنه آقا اموال رو منتقل کنن ابتدا اجرا بعد ابلاغ بشه 

اگر تمایل داشتید میتونم دادخواست رو براتون تنظیم کنم 

در مورد ابطال معامله صوری بنظر کار سختی هست 

بنویسید که باتوجه به اینکه ممکنه آقا اموال رو منتقل کنن ابتدا اجرا بعد ابلاغ بشه اگر تمایل داشتید می ...

ممنونم . اجازه بدین با خواهرم مشورت کنم مزاحمتون میشیم . 

راستش ما تا الان فکر نمیکردیم اموالش رو به فرد دیگه ای انتقال داده باشه ، الان مطمئنم از حساب خودش هم استفاده نمیکنه . الان دیگه به چه دردی میخوره توقیف اموالش دیگه کار از کار گذاشته ، هر چند اگر بخوایم پیگیر اثبات معامله صوری بشیم باید اول دادخواست تامین خواسته و مطالبه مهریه رو بدیم . 

ما الان بیشتر دنبال این هستیم ببینیم راهی هست اثبات کنیم معاملشون صوریه یا نه 

ممنونم . اجازه بدین با خواهرم مشورت کنم مزاحمتون میشیم . راستش ما تا الان فکر نمیکردیم اموالش رو به ...

پیشنهادم اینه شما دادخواست بدید تامین خواسته هم بگیرید بزارید استعلام گرفته بشه شاید اموالی داشتن که شما بی اطلاع بودید .

در خصوص ابطال همونطور که عرض کردم اثبات صوری بودن سخته و فرار از دین سخته

در خدمتتون هستم

پیشنهادم اینه شما دادخواست بدید تامین خواسته هم بگیرید بزارید استعلام گرفته بشه شاید اموالی داشتن که ...

سلام. ببخشید یه سوال دیگه میخواستم بپرسم من جایی خوندم که از روی سهم ارث هم میشه درخواست مطالبه مهریه کرد .

پدر شوهرم خواهرم حدود 20 ساله فوت کرده ولی مادر شوهرش زندست و یه خونه دارن که مادر شوهرش داخلش زندگی میکنه و 9 تا خواهر و برادرن و ارث شون هم تقسیم نشده.

خواهرم الان بخواد روی این خونه اقدام کنه اول باید دادخواست انحصار وراثت بده و بعد دادخواست توقیف سهم ارث . درسته ؟

میخواد اینکار رو بکنه تا تحت فشار قرار بگیرن تکلیف رو مشخص کنن.

یه مورد دیگه اینکه پسره تو اینستاگرام یه پیج 20 هزار تایی پابلیک داره که فیلم مشروب خوردنش رو گذاشته تو پیجش. الان روی این فیلم میشه شکایت کرد ؟

شکایت کنیم واقعا رسیدگی میکنن ؟

ممنون ازتون

سلام. ببخشید یه سوال دیگه میخواستم بپرسم من جایی خوندم که از روی سهم ارث هم میشه درخواست مطالبه مهری ...

خواسش میکنم

بله اگر به نام پدرشون هست میتونن سهم الارث رو مطالبه کنن انحصار وراثت و بگیرن اگر سند رسمی داره از طریق اجراییات اداره ثبت به میزان سهم الارث همسرشون ملک رو توقیف کنن

در مورد پیج و مشروب خوردن به چه نتیجه ای میخوایید برسید؟؟اینکه پیج و ببندند ؟شاید پلیس فتا اطلاع بدید پیج و ببنده ولی خب باز شما در مقام گزارش دهنده هستید شاید ترتیب اثر داده بشه

خواسش میکنم بله اگر به نام پدرشون هست میتونن سهم الارث رو مطالبه کنن انحصار وراثت و بگیرن اگر سند رس ...

چون شنیدم انتشار فیلم مشروب خواری جرمه و شلاق و زندانی داره و چون شماره ش رو عوض کرده و ادرسش رو هم نداریم گفتم اگر حکم جلبش رو گرفتیم و نتونستیم پیداش کنیم بابت انتشار فیلم مشروب خواری شکایت کنیم پلیس فتا بگیرتش .

در مورد خونه نمیدونم سند دار هست یا قولنامه ای . و اینکه نمیدونم به نام پدرشه یا برادر بزرگشون . چون فکر میکنم بعد مرگ پدرشون برادرشون کفیلشون شده . ما تهران هستیم اون خونه شهرستانه ، ما از تهران میتونیم برای توقیف خونه اقدام کنیم یا باید بریم همون شهرستان؟

و اینگه اگر فقط یه ادرس از خونه داشته باشیم کافیه؟

چون شنیدم انتشار فیلم مشروب خواری جرمه و شلاق و زندانی داره و چون شماره ش رو عوض کرده و ادرسش رو هم ...

بله جرمه

مهریه رو دفترخانه محلی که ازدواج کردن صالحه هر حوزه که سند ازدواج اونجا تنظیم شده به محل ملک نیابت میدن

باید مشخصات ملک رو بدونید و معرفی کنید

بله جرمه مهریه رو دفترخانه محلی که ازدواج کردن صالحه هر حوزه که سند ازدواج اونجا تنظیم شده به محل مل ...

ممنونم بابت راهنماییتون ، لطف کردین . خدا خیرتون بده 🌷🌷🌷