2777
2789
عنوان

خوب جواب کار دوستم رو دادم ایا

238 بازدید | 19 پست

بخدا عین سگ برای یکی از دوستام هر شب برنامه میریختم داشت درس میخواند ساعت مطالعش تو سه هفته 7 ساعت اومد بالا همه چیزو یاد دادم بهش 

تهش اومده میگه راستی مشاور گرفتم خب بیشرف اگر پول داشتی چرا از من عبن خر کار کشیدی و گفتی پول ندارم 

گوه خوردم که خاکی بودم برای بعضیا بیشعور بی لیاقت من‌خودم دانش اموز داشتم ولی این خانمم کنارش انجام میدادم میگفتم گناه داره

بهش این پیامو دادم 

عالی بهترین کار رو کردی واقعا فلانی مشاور خوبیه
خوب شد مشاور گرفتی مگر نه من شرمندت میشدم دیگه چون دارم میرم باشگاه وکلاس موسیقی و از سمتی دانش آموز گرفتم اینا وقت ندارم
یه ماه دیگع هم دانشگاهم شروع میشه دیگه واقعا به چک‌کردن گزارش کارت و برنامت نمیرسیدم خودتم حتما متوجه شدی که این مدت دیگه نیمرسیدم چکت کنم و برنامه بدم دختر خوب شد خیالم راحت شد دیگه شرمندت نمیشم 🥹💙اخه سه تا دانش اموز گرفتم مشاوره مجازی دیگه اونا هزینه میدن مجبورم به اونا برسم شبا تایمم میره از ده به بعد درگیر اونام

ولی فلانی عالیه جدی جدی دیگه خیالت تخت

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش اینکه اونا هزینه میدن رو‌نمیگفتی خودش میفهمید داستان از چه قراره درجوابت چی گفت؟

میخواستم واضح بگم‌ چون ایشون هم رودرواسی نکرد 

تازه ارسال کردم

600 میگیرم ماهی هرچقد که دانش اموز نیازش باشع هدف پیشرفت اونه

نمی دونم ولی به نظر من زیاده روی کردی 

به طرف لطف کردی کارش رو راه انداختی.  طرف هم می خواسته دیگه مزاحم شما نباشه رفته هزینه کرده مشلور گرفته.  بالاخره شما هم که نمی دونی پول چطوری جور کرده یا از کسی قرض گرفته یا طرف باهاش قسطی حساب کرده! 

به نظرم ارزش دوستی بیشتر از این چیزهاست من بودم به این راحتی خرابش نمی کردم! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

نمی دونم ولی به نظر من زیاده روی کردی به طرف لطف کردی کارش رو راه انداختی. طرف هم می خواسته دیگه مز ...

دوستم نیست واقعا یه هم کلاسی بود 

یه تشکر ساده واقعا حقم نبود؟

دوستم نیست واقعا یه هم کلاسی بود یه تشکر ساده واقعا حقم نبود؟

خب شاید بعد قرار بود طور دیگه ای جبران کنه.  به ادم ها یکم فرصت برای جبران خوبی هاتون بدین انقدر سریع نزنید تو دهنشون!  شاید بعدها برات مشتری می فرستاد.  شاید پولت بعدا که دستش بازتر می شد با کادو جبران می کرد!  

یا اینکه با خودت می گفتی این ادم برای رضای خدا کارش راه انداختم الانم که دستش بازتر شده دیگه این ماه بهم زحمت نداده و خودش رفته مشاور گرفته 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دوستم نیست واقعا یه هم کلاسی بود یه تشکر ساده واقعا حقم نبود؟

بهترین کار رو کردی 

از این به بعد هم ارزش کارت رو بیشتر بدون

به این حرفها هم گوش نده..... تو نمیدونی افراد با چه انگیزه هایی برات می نویسن که بگن کارت اشتباه بوده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب شاید بعد قرار بود طور دیگه ای جبران کنه. به ادم ها یکم فرصت برای جبران خوبی هاتون بدین انقدر سری ...

چقد آرام‌بخشی 

کاش فامیلم بودی یا خواهرم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
بهترین کار رو کردی از این به بعد هم ارزش کارت رو بیشتر بدونبه این حرفها هم گوش نده..... تو نمیدونی ا ...

دقیقااااااااا راستش خیلی ناراحت شدم اما درس گرفتم که هرکار بهایی داره و باید طرف مقابل پرداخت کنه این بها رو گاهی محبته این بها گاهی پول

دقیقااااااااا راستش خیلی ناراحت شدم اما درس گرفتم که هرکار بهایی داره و باید طرف مقابل پرداخت کنه ای ...

عزیزم 🫂 آره اینم درس بود واقعا......

راستی با خودت هم‌بهتر حرف بزن.... الان خط اول رو ببین چطوری نوشتی ..... گفتی عین ِ .....

دور از جونت

در مورد خودت خوب و محترمانه حرف بزن ❤️

انشالله این شاگردهات هم برات پولشون با برکت باشه دختر باغیرت ❤️

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊